Werken bij Muses

Stichting Muses werkt met vrijwilligers, stagiaires en onderzoek studenten. Samen werken we aan ontwikkeling. Aan de ontwikkeling van de stichting, maar ook aan jouw ontwikkeling! Wij organiseren met regelmaat interessante trainingen, meetings en natuurlijk gezellige bijeenkomsten voor ons team.

Stage 

Wij bieden studenten vanuit verschillende HBO opleidingen de mogelijkheid om stage te lopen. (Toegepaste Psychologie, Marketing/Communicatie, Office Management, Vormgeving etc)

Voor de MBO opleidingen zijn wij erken voor Assistent Communicatie Medewerker 4 / Secretaresse 3 / Directiesecretaresse 4. 

(Afstudeer) onderzoek

Binnen Muses werken wij aan een grootschalig effectiviteitsonderzoek waarin we altijd met een super leuk en gemotiveerd team van onderzoekers actief zijn. Binnen dit onderzoek zoeken wij voor jou een passend afgebakend onderzoek waarmee jij aan de gang kunt. Lees op deze pagina meer over het research. 

Trainer bij Muses

Heb jij vrijwilligerswerk in het buitenland gedaan en ben jij net zo overtuigd van een goede voorbereiding van vrijwilligers als ons? Word dan trainer bij Muses! Hiervoor volg je eerst een train-de-trainer opleiding van een jaar. Lees hier meer over deze unieke mogelijkheid!

Vrijwilligerswerk

Wil jij jezelf graag ontwikkelen én tegelijkertijd iets bijdragen aan een mooiere wereld? Word dan vrijwilliger bij Muses! Dit kan op vele verschillende gebieden. Kom gezellig langs en dan bekijken wij waar jouw talenten liggen of waarin jij je graag zou willen ontwikkelen. 

Interesse?

Wil jij onderdeel worden van een enorm enthousiast, gezellig en leergierig team? Ben jij er klaar voor om jezelf volop te gaan ontwikkelen? 

Het is voor mij belangrijk dat ik stage loop bij een bedrijf waar ik genoeg ruimte heb om mijzelf te ontwikkelen en dat ik achter de misse & visie van het bedrijf sta. Toen ik bij stichting Muses terecht kwam, klopte dit meteen. Wat ik mooi vind aan Muses is dat er op kantoor gewerkt wordt vanuit je talenten. Voordat je stage komt lopen, moet je een StrengthsFinder test afnemen. Hierin komen jou vijf meest ontwikkelde talentthema’s naar voren. Vaak wordt gezegd dat je groeit door je zwaktes te verbeteren, maar zij geloven dat je veel meer bereikt wanneer je bewust wordt van je talenten en deze op de juiste manier kan inzetten. Dit vind ik een mooi en inspirerend uitgangspunt. Verder krijg je bij Muses veel verantwoordelijkheid en de ruimte om jezelf te ontwikkelen. De werkzaamheden sluiten goed aan bij de opleiding en ik denk dat ik hier ervaring op kan doen, waar ik later in mijn carrière veel profijt van ga hebben. Tot slot werk je bij stichting Muses in een team met jonge en gemotiveerde mensen die dezelfde visie hebben en erg betrokken zijn bij de stichting.

Stage Toegepaste Psychologie                 
“Het meewerken op de communicatie afdeling van een non-profit organisatie, heeft mij geleerd dat goede communicatie niet perse de ondersteuning van een groot budget nodig heeft, maar dat communiceren vanuit passie het geen is waar de aandacht echt mee getrokken wordt en de betrokkenheid gecreëerd. “
Stage Communicatie                 
Bij stichting Muses krijg je de ruimte om te groeien en de kans om je talenten verder te ontwikkelen. Dit in combinatie met mijn passie voor het buitenland en vrijwilligerswerk (die iedereen bij Muses heeft), maakt het plaatje helemaal compleet!
Trainer in Opleiding