Vacatures

Wil jij het team komen versterken?

Op dit moment zijn wij op zoek naar mensen die specifieke kennis hebben over een bepaald ontwikkelingsland en die kennis met ons en vrijwilligers willen delen. Heb je interesse? Neem dan contact met ons op!

Bovendien is Stichting Muses op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor de volgende vacatures:

  • Journalist: iemand die het leuk vindt om vrijwillig relevante topics uit te diepen, online discussies te leiden, zich te verdiepen in allerlei vrijwilligersprojecten om vervolgens hierover op een pakkende manier te schrijven op de website, het vrijwilligersnetwerk en social media.
  • Fondsenwerver: iemand die het leuk vindt om vrijwillig verschillende fundraising activiteiten op te zetten en uit te voeren om Muses te helpen met het inzamelen van benodigde fondsen om haar groei mogelijk te maken.
  • Technische persoon & website onderhouder: iemand die de achtergrond heeft en het leuk vindt om vrijwillig zich op het technische gedeelte van Stichting Muses en Het Vrijwilligersnetwerk te storten.
  • Vormgever: iemand die het leuk vindt om zich vrijwillig te ontfermen over de vormgeving van Stichting Muses, zoals het design, foto’s, filmpjes en de aantrekkelijkheid van buitenaf.

Leave a Comment:

Leave a Comment: