Welkom Shanita!

By Romy | Nieuws

Oct 30
“Toen ik 21 was had ik het plan om voor 1 jaar te gaan reizen, maar ik vond het zo geweldig dat ik in totaal 22 maanden heb rondgetrokken door Australië, Nieuw-Zeeland en Azië. In Azië heb ik in verschillende landen vrijwilligerswerk gedaan door gewoonweg aan te kloppen en mijn hulp aan te bieden. Ik heb veel geleerd over mijzelf, over andere culturen en wist één ding zeker; het verreikt je als mens en maakt je een wereldburger als je open staat voor nieuwe avonturen en andere culturen! Het reislustige en iets goeds willen bijdragen aan een betere wereld ‘makes me feel alive’! Sindsdien ben ik vrijwilligerswerk blijven doen, zowel in binnen- als in buitenland.
Sinds augustus dit jaar ben ik als trainer betrokken bij Stichting Muses. Ik heb de train-de-trainer opleiding gevolgd en op een leuke, interactieve en leerzame manier geleerd hoe ik mijn kennis, ervaring en passie op een juiste manier kan toepassen op de verschillende trainingen die Stichting Muses aanbiedt. Met het oog op zelfkennis- en ontwikkeling is deze opleiding naar mijn mening van grote waarde.
 Door mijn wil om bij te dragen aan een mooiere wereld, mijn enthousiasme en energie dat ik graag in Stichting Muses stop, is het plan ontstaan om niet alleen als trainer betrokken te zijn, maar ook als beleidsmedewerker. Sinds september ben ik met regelmaat op kantoor en denk ik mee over de doelen van Stichting Muses en hoe deze gerealiseerd kunnen worden. Een groot gedeelte van de uitvoering valt daar ook onder. Ik zie veel potentie en mogelijkheden om te groeien als stichting en ik vind het fantastisch dat ik daaraan bij kan bijdragen. Een zeer leuke en dynamische manier om de visie; ‘impact van vrijwilligers wereldwijd te vergroten’ uit te dragen. 
Ik ben heel dankbaar dat Stichting Muses op mijn pad is gekomen en het een belangrijk onderdeel van mijn leven is geworden. Samen werken aan ontwikkeling en veel van elkaar leren. Dat is hoe ik het zie :-)”
Shanita
Proud member of Stichting Muses
Follow

About the Author

Hola! Ik ben Romy en heb na mijn vrijwilligerswerk in Guatemala (2006), samen met Jurrien Stichting Muses opgericht. Mijn buitenlandervaring was onvergetelijk en inspireert mij nog dagelijks.

Leave a Comment:

Leave a Comment: