WAT DOE JIJ UIT VRIJE WIL? MAAK DE VRIJWILLIGER IN JEZELF WAKKER!

  • Waarom vrijwilligerswerk? Wat motiveert jou?
  • Wat maakt jou als vrijwilliger uniek? 
  • Welke rol neem je op je als vrijwilliger? Wat heb jij te geven? 
  • Hoe ga je om met de ander? Wat is daarin belangrijk voor jou?
  • Hoe zorg je goed voor jezelf en blijf je in balans? 

Wij geloven dat ieder persoon iets heeft bij te dragen. Tijd, leeftijd, afkomst en geld spelen hierin geen rol. Het gaat hierin om jou als persoon. Wij zien bovenstaande vragen als een belangrijke basis voordat je start met het doen van vrijwilligerswerk in Nederland. Op deze manier doe je je vrijwilligerswerk met veel meer bewustwording en aandacht. Daarnaast bieden wij een hele fijne plek om in contact te komen met andere vrijwilligers!

De missie van Stichting Muses is om de impact van vrijwilligerswerk wereldwijd te vergroten. Inmiddels hebben wij meer dan 6000 vrijwilligers mogen trainen. Uit eigen ervaring weten wij hoe belangrijk een goede basis is, voor jou als vrijwilliger en voor de ander. 

De training is professioneel en interactief. Wij vertellen jou NIET hoe jij vrijwilligerswerk moet doen, maar laten jou bewust worden van een aantal belangrijke thema's met als doel jouw dienstbaarheid te vergroten. Ook leren wij graag van elkaars ervaringen binnen de groep. Dus ook als je al vrijwilligerswerk doet en stil wilt staan bij bovenstaande thema's, ben je van harte welkom! De training vindt plaats in Amsterdam van 11.00 uur tot 16.00 uur.

In iedereen schuilt een vrijwilliger. Als jij de vrijwilliger in jezelf hebt ontdekt en daar ruimte voor maakt zal je anderen in jouw omgeving ook inspireren. Dat is waar wij in geloven.
De investering voor deze training is heel laag, omdat wij als stichting geen winst maken. Je betaald 25 euro voor de hele dag inclusief een gezonde lunch.
Ook wij dragen graag ons steentje bij aan een mooiere wereld!