Vrijwilligerswerk in Vietnam

VOORBEREIDING VAN VRIJWILLIGERSWERK IN VIETNAM

Ga jij vrijwilligerswerk in Vietnam doen? Zorg dat je goed voorbereid bent! Stichting Muses helpt jou bij de voorbereidingen. Wij bieden jou een training aan zodat jij helemaal goed voorbereid op reis gaat en écht iets kunt betekenen voor jouw project in Vietnam. Tijdens deze training komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod:

  • Hoe bereid jij je voor op de cultuur in Vietnam?
  • Welke rol neem jij als vrijwilliger op je?
  • Wat zijn jouw kwaliteiten en hoe zet jij die in op jouw project in Vietnam?
  • Hoe kan jij van te voren geld inzamelen voor jouw project in Vietnam?

De training is leerzaam, interactief, maar ook erg leuk! Je komt in contact met andere vrijwilligers, die net als jij een geweldig avontuur tegemoet gaan!
Na jouw reis nodigen wij jou uit voor onze terugkomdag. Hier kan jij jouw ervaringen delen met andere vrijwilligers en bekijken we samen hoe jij vanuit Nederland betrokken kunt blijven bij jouw project in Vietnam.

Oud-vrijwilliger: ‘Dankzij de tips over fondswerving zamelde ik 1100 euro in. Ik kwam op een project waar bijna niets was en dankzij de donaties kon ik het project opknappen, een speeltuin laten bouwen en nam ik de kinderen een dagje mee uit.’

Oud-vrijwilliger: ‘Heel fijn om tijdens de training al je vragen te kunnen stellen. Ik ga nu helemaal goed voorbereid en een stuk zelfverzekerder op reis!’

HÉT VRIJWILLIGERSNETWERK

Stichting Muses heeft een online community opgericht waar je in contact kunt komen met iedereen die interesse heeft in vrijwilligerswerk. Je vindt hier projecten en reisorganisaties die vrijwilligerswerk in Vietnam aanbieden, maar je kunt hier ook al jouw vragen stellen aan onze ‘Vietnam experts’.

STICHTING MUSES

Stichting Muses is in 2007 opgericht door Jurrien Mammen en Romy Schagen met als doel om de impact van vrijwilligers wereldwijd te vergroten. Jaarlijks trainen zij honderden vrijwilligers!