Vrijwilligerswerk in Sri Lanka

VOORBEREIDING VRIJWILLIGERSWERK SRI LANKA

Ga jij vrijwilligerswerk in Sri Lanka doen? Stichting Muses helpt jou bij de voorbereidingen hiervan! Wij bieden jou een leerzame, interactieve, maar vooral ook leuke training aan waar o.a. de volgende onderwerpen aan bod komen:

  • Welke rol neem jij op je als vrijwilliger in Sri Lanka?
  • Hoe bereid jij je voor op de cultuur in Sri Lanka?
  • Hoe kan jij van te voren geld inzamelen voor jouw project in Sri Lanka?
  • Welke kwaliteiten heb jij en hoe zet jij die in?

Na jouw reis nodigen wij jou uit voor de terugkomdag. Op deze dag kan jij jouw ervaringen delen met andere vrijwilligers en onderzoeken we samen hoe jij betrokken kunt blijven bij jouw project in Sri Lanka.

Oud-vrijwilliger: ‘Dankzij de tips over fondsenwerving vertrok ik met 800 euro naar mijn project in Sri Lanka. Hiermee heb ik enorm veel kunnen betekenen voor het project en de locale bevolking!’

Oud-vrijwilliger: ‘Tijdens de training besefte ik mij dat ik mij nog veel te weinig had verdiept in de cultuur van Sri Lanka en ook hoe belangrijk het is om je daarop voor te bereiden.’

KOM IN CONTACT MET VRIJWILLIGERS

Stichting Muses heeft voor jou een online community ‘Hét Vrijwilligersnetwerk’ opgericht zodat jij in contact kunt komen met andere vrijwilligers. Ook vind je hier projecten en reisorganisaties die vrijwilligerswerk in Sri Lanka aanbieden. Als jij nog vragen hebt kan jij al deze vragen stellen aan onze ‘Sri Lanka’ experts!

STICHTING MUSES

Stichting Muses werd in 2007 opgericht door Jurrien Mammen en Romy Schagen na eigen ervaringen met vrijwilligerswerk in het buitenland. Zij weten hoe belangrijk een goede voorbereiding is en trainen daarom jaarlijks honderden vrijwilligers.