Vrijwilligerswerk in Marokko

VOORBEREIDEN VAN VRIJWILLIGERSWERK IN MAROKKO 

Ga jij vrijwilligerswerk in Marokko doen? Stichting Muses helpt jou bij de voorbereidingen gericht op het vrijwilligerswerk. Wij zorgen er samen met jou voor dat je een geweldige ervaring tegemoet gaan en alles uit jouw tijd als vrijwilliger kunt halen! Een aantal onderwerpen van de training die wij aanbieden zijn:

  • Welke rol neem jij als vrijwilliger in Marokko op je?
  • Over welke kwaliteiten bezit jij en hoe zet jij die in op jouw project?
  • Hoe kan jij fondsen werven voor jouw project in Marokko?
  • Hoe besteed je je donaties duurzaam?
  • Hoe ga jij om met de cultuurshock?

De training is een leerzame, interactieve én erg leuke dag! Na jouw reis zien wij jou weer op onze terugkomdag waar jij jouw ervaringen kunt delen met andere vrijwilligers en waar wij samen onderzoeken hoe jij je vanuit Nederland kunt blijven inzetten voor jouw project.

Oud-vrijwilliger: ‘Ik had er van te voren nog niet bij nagedacht om geld in te zamelen voor het project, maar ik ben erg blij dat ik dit uiteindelijk heb gedaan. Ik heb met de donaties geweldige dingen en vooral heel veel glimlachen kunnen bereiken!’

Oud-vrijwilliger: ‘Tijdens de training besefte ik mij dat ik eigenlijk nog te weinig af wist van de cultuur in Marokko. Gelukkig heb ik tips mee gekregen hoe ik mij goed kan aanpassen!’

KOM IN CONTACT MET VRIJWILLIGERS

Wil jij in contact komen met vrijwilligers die ook naar Marokko gaan of daar al zijn geweest? Stichting Muses heeft een online community opgericht waar jij met hun, maar ook met projecten die vrijwilligerswerk in het buitenland aanbieden, in contact kunt komen!

STICHTING MUSES 

In 2007 is stichting Muses door Jurrien Mammen en Romy Schagen opgericht na eigen ervaringen met vrijwilligerswerk in het buitenland. Jaarlijks traint Muses honderden vrijwilligers met als doel de impact van vrijwilligers wereldwijd te vergroten.