Vrijwilligerswerk in Kenia

VRIJWILLIGERSWERK IN KENIA 

Ga jij vrijwilligerswerk in Kenia doen? Stichting Muses biedt jou een training om jou helemaal goed voor te bereiden zodat jij alles uit jouw reis haalt! Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Wat zijn jouw kwaliteiten?
  • Welke rol neem jij als vrijwilliger in Kenia op je?
  • Hoe ga je om met cultuurverschillen in Kenia?
  • Hoe kan je fondsen werven voor jouw project in Kenia?

De training duurt één dag voordat je vertrekt en één dag bij terugkomst. Op de terugkomdag kan je jouw ervaringen delen met andere vrijwilligers en bekijken we samen hoe jij vanuit Nederland betrokken kunt blijven bij jouw project!
Beide trainingsdagen zijn leerzaam, maar vooral ook erg leuk!

Oud-vrijwilliger: ‘Tijdens de training leerde ik een reisgenoot kennen, daar was ik erg blij mee omdat ik behoorlijk zenuwachtig was!’ 
Oud-vrijwilliger: ‘Als je maar een paar weken vrijwilligerswerk in Kenia gaat doen, is het echt van belang om te weten welke rol je op je neemt. Je kunt geen armoede verhelpen, maar Muses heeft mij wel geleerd wat je wel kunt doen!’

PROJECTEN IN KENIA

Stichting Muses is geen reisorganisatie, maar kan jou via ons online community wel in contact brengen met projecten in Kenia. Reisorganisaties  als Activity International en Projects Abroad bieden jou als vrijwilliger ook de mogelijkheid om vrijwilligerswerk in Kenia te gaan doen!

Naast het in contact komen met projecten kan je ook in contact komen met vrijwilligers die vrijwilligerswerk in Kenia gaan doen. Ook hebben wij een aantal ‘Kenia Experts’ aangesteld die al jouw vragen graag beantwoorden!

STICHTING MUSES

Stichting Muses is in 2007 opgericht door Jurrien Mammen en Romy Schagen na eigen ervaringen met vrijwilligerswerk in Guatemala. Hun doel is om de impact van vrijwilligers wereldwijd te vergroten. Muses gelooft dat je met een goede voorbereiding veel meer uit jouw reis haalt en écht iets kunt achterlaten voor de locale bevolking.