Vrijwilligerswerk in Jamaica

VOORBEREIDING VRIJWILLIGERSWERK JAMAICA

Ga jij vrijwilligerswerk in Jamaica doen? Zorg dat je goed voorbereid bent! Wij helpen jou hierbij. Wij hebben een training ontworpen met als doel dat jij alles uit jouw vrijwilligerswerk haalt en écht iets kunt betekenen voor jouw project en de locale bevolking. Tijdens deze leerzame, leuke en interactieve training komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod:

  • Welke rol neem jij als vrijwilliger in Jamaica op je?
  • Hoe zorg je ervoor dat je iets duurzaams neerzet?
  • Hoe kan je van te voren geld inzamelen voor jouw project?
  • Hoe bereid jij je voor op de cultuurverschillen?
  • Welke kwaliteiten heb jij en hoe zet je die in?

Na jouw reis nodigen we je uit voor de terugkomdag. Op deze dag kan jij jouw ervaringen delen met andere vrijwilligers en onderzoeken we samen hoe je vanuit Nederland betrokken kunt blijven bij jouw project.

Oud-vrijwilliger: ‘Dankzij de tips over fondsenwerving heb ik 800 euro ingezameld voor mijn project. Ik heb hier heel veel dankbare gezichten in Jamaica voor terug gekregen!’

Oud-vrijwilliger: ‘Het is fijn om een dag te hebben waar je al je vragen kunt stellen. Ik ga nu een stuk voorbereider en absoluut zelfverzekerder op reis!’

 

 

 

KOM IN CONTACT MET VRIJWILLIGERS

Op een training kan je in contact komen met vrijwilligers, maar ook via de online community die wij hebben opgericht voor iedereen die interesse heeft in vrijwilligerswerk. Ook vind jij hier oud-vrijwilligers die al jouw vragen kunnen beantwoorden en tips kunnen geven.

 

 

 

STICHTING MUSES 

Jurrien Mammen en Romy Schagen hebben in 2007 stichting Muses opgericht na eigen ervaringen met vrijwilligerswerk in het buitenland. Zij weten hoe belangrijk een goede voorbereiding is en trainen daarom jaarlijks honderden vrijwilligers.