Vrijwilligerswerk in Chili

VOORBEREIDING VRIJWILLIGERSWERK CHILI

Ga jij vrijwilligerswerk in Chili doen? Wij helpen jou bij een goede voorbereiding zodat jij alles uit jouw vrijwilligerswerk haalt. Wij bieden jou een training waar o.a. de volgende onderwerpen aan bod komen:

  • Welke rol neem jij als vrijwilligers op je?
  • Hoe zamel je van te voren geld in voor jouw project in Chili?
  • Hoe zorg je ervoor dat jouw bijdrage duurzaam is?
  • Wat zijn jouw kwaliteiten en hoe zet jij die in?

Tijdens deze leerzame, interactieve, maar ook leuke trainingsdag kom je in contact met andere vrijwilligers en kan jij al je vragen stellen aan oud-vrijwilligers!
Na jouw reis nodigen wij jou uit voor de terugkomdag. Tijdens deze dag kan jij jouw ervaringen delen en bekijken we samen hoe jij je kunt blijven inzetten voor jouw project in Chili.

Oud-vrijwilliger: “Dankzij de tips over fondsenwerving heb ik veel extra’s kunnen betekenen voor mijn project. Het was erg handig om tijdens de training met andere vrijwilligers leuke, maar ook simpele acties te bedenken om geld in te zamelen.”

Oud-vrijwilliger: “Fijn om een dag te hebben waar je al je vragen kunt stellen aan mensen die ervaring hebben met vrijwilligerswerk in het buitenland. Ik ga een stuk zelfverzekerder op reis!”


ONLINE COMMUNITY

Stichting Muses heeft een online community opgericht waar jij in contact kunt komen met andere vrijwilligers, maar ook met reisorganisaties en kleinschalige projecten die vrijwilligerswerk in Chili aanbieden. Stel al jouw vragen onze ‘Chili experts’ en deel straks ook jouw ervaringen en foto’s!


STICHTING MUSES

Stichting Muses is door Jurrien Mammen en Romy Schagen in 2007 opgericht na eigen ervaringen met vrijwilligerswerk in het buitenland. Jaarlijks trainen zij honderden vrijwilligers met als doel de impact van vrijwilligers wereldwijd te vergroten.