Word vriend van Stichting Muses
en draag bij aan...

  • méér vrijwilligers, in zowel binnen- als buitenland
  • vrijwilligers die een veel duurzamere impact realiseren dankzij onze trainingen
  • en maak hiermee als donateur ook onze eigen maatschappij een stukje mooier!

Stichting Muses is in 2006 opgericht door Jurrien Mammen en Romy Schagen. Inmiddels heeft de stichting al meer dan 6000 vrijwilligers getraind! Om ons werk te kunnen voortzetten, zoeken wij donateurs die maandelijks een kleine bijdrage kunnen missen om ons hierin te ondersteunen. 

Stichting Muses wordt gerund door vrijwilligers en dit houdt onze kosten heel laag. Inmiddels hebben wij een broedplaats gecreëerd, waar vrijwilligers en studenten samen komen om bij te dragen aan onze missie. Om deze plek te waarborgen, hebben wij vrienden nodig. Vrienden die maandelijks een kleine donatie kunnen missen en hiermee willen bijdragen aan het grotere geheel. Je vindt stichting Muses op de Nieuwe Herengracht, als onderdeel van de Diaconie. Een prachtige locatie, omringt door stichtingen en organisaties die bijdragen aan een barmhartige en rechtvaardige samenleving. 

Wij zijn heel dankbaar voor de mensen die ons steunen en in ons geloven! Ben jij dat ook?

Vrienden van Stichting Muses

Karen & Paul

Jurrien Mammen

Hans Mammen

Leon & Urmi

Serra Lise & Michiel

Nienke Post

Floor Tetteroo

Marjan van Veen


Marije Terluin


Melanie Ditters

HOE WORD IK VRIEND?

Machtiging

Als je onderstaand formulier invult, machtig je Stichting Muses, om het door jou gekozen bedrag maandelijks af te schrijven. 

  • Price: 0,00 €
  • 0,00 €
  • Zodat wij jou bij ons vrienden overzicht kunnen plaatsen! Mocht uploaden niet lukken, dan mag je de foto ook later mailen naar administratie@muses.nl (Foto is niet verplicht natuurlijk)