Word als bedrijf vriend van Stichting Muses
en draag bij aan...

 • méér vrijwilligers, in zowel binnen- als buitenland
 • vrijwilligers die een veel duurzamere impact realiseren dankzij onze trainingen
 • en maak hiermee als donateur ook onze eigen maatschappij een stukje mooier!

Stichting Muses is in 2006 opgericht door Jurrien Mammen en Romy Schagen. Inmiddels heeft de stichting al meer dan 6000 vrijwilligers getraind! Om ons werk te kunnen voortzetten, zoeken wij donateurs die (maandelijks) een kleine bijdrage kunnen missen om ons hierin te ondersteunen. 

Voordelen om als bedrijf te sponsoren

 • Wij vergroten de zichtbaarheid van het bedrijf door:
 1. Twee keer per jaar aandacht te besteden aan het bedrijf via Social Media (Facebook, Instagram en LinkedIn)
 2. Het bedrijfslogo standaard te plaatsen op onze website
 3. Het bedrijfslogo standaard te plaatsen in onze nieuwsbrief die 4x per jaar wordt verstuurd naar +5000 mensen
 4. Het bedrijf zichtbaar te maken in de trainingsruimte waar per jaar gemiddeld 600 vrijwilligers worden voorbereid op hun vrijwilligerswerk in het buitenland
 • Als bedrijf mag je eenmalig gebruik maken van onze sfeervolle ruimte, bijvoorbeeld voor een vergadering of een bedrijfsborrel. 
 • Onze stichting heeft een ANBI status. Als bedrijf schenk je daardoor belastingvrij
 • Als bedrijf verbind je je aan een stichting met een heldere missie: 'De impact van vrijwilligers wereldwijd vergroten'

Stichting Muses wordt gerund door vrijwilligers en dit houdt onze kosten heel laag. Inmiddels hebben wij een broedplaats gecreëerd, waar vrijwilligers en studenten samen komen om bij te dragen aan onze missie. Om deze plek te waarborgen, hebben wij vrienden nodig. Vrienden die maandelijks een kleine donatie kunnen missen en hiermee willen bijdragen aan het grotere geheel. Je vindt stichting Muses op de Nieuwe Herengracht, als onderdeel van de Diaconie. Een prachtige locatie, omringt door stichtingen en organisaties die bijdragen aan een barmhartige en rechtvaardige samenleving. 

Wij zijn heel dankbaar voor de mensen die ons steunen en in ons geloven! Ben jij dat ook?

HOE WORD IK VRIEND?

Als je onderstaand formulier invult, machtig je Stichting Muses, om het door jou gekozen bedrag maandelijks af te schrijven. 

Liever eenmalig sponsoren? Neem even contact met ons op (administratie@muses.nl). We sturen dan een factuur met het afgesproken bedrag.

Machtiging

 • Price: 0,00 €
 • 0,00 €
 • Accepted file types: jpg, jpeg, png, gif.

Bedrijven die de stichting steunen