Vraag en antwoord voor ouders/verzorgers

Voor ouders/verzorgen kan het behoorlijk spannend zijn dat kinderen het besluit maken om de wereld over te reizen en vrijwilligerswerk te gaan doen! Hier komen meestal veel vragen/zorgen bij kijken.

Op deze pagina kunt u als ouder/verzorger uw vragen stellen. Maar het lijkt ons vooral erg leuk om uw ervaringen te horen. Hoe is/was het voor u dat uw zoon/dochter naar het buitenland vertrok om vrijwilligerswerk te doen? En misschien heeft u wel tips voor andere ouders! Deel dit hier met elkaar!

Wij trainen vrijwilligers met als doel dat zij hun impact op projecten wereldwijd kunnen vergroten. Wij zenden zelf dus geen vrijwilligers uit naar het buitenland en kunnen daarom ook geen antwoord geven op praktische vragen die hiermee te maken hebben. Het is ook mogelijk om lid te worden van onze mailing speciaal voor ouders. Hierin beschrijven wij o.a. hoe wij vrijwilligers voorbereiden op hun avontuur, hoe de eerste week van een vrijwilliger op het project er uit ziet, maar vooral ook hoe het voor vrijwilligers is om na een vrijwilligerswerk periode weer terug te komen in Nederland en hoe u als ouders/verzorgen hierin kunt ondersteunen. U kunt zich HIER aanmelden voor deze mailing.