Voor reisorganisaties

Er zijn een aantal grote reisorganisaties in Nederland die het voor vrijwilligers mogelijk maakt om vrijwilligerswerk in het buitenland te doen. Ook voor reisorganisaties is het van belang dat vrijwilligers goed worden voorbereid op wat zij tegen gaan komen. Stichting Muses wilt de impact van vrijwilligers vergroten en hiervoor hebben wij professionele trainingsdagen opgezet. Bekijk hier de inhoud van de trainingen: FLYER TRAININGSDAGEN

Naast de mogelijkheid om ook jullie vrijwilligers te trainen heeft stichting Muses een online community opgezet. Dit is een platform waar kennis en informatie over vrijwilligerswerk met elkaar kan worden gedeeld. Als reisorganisatie kun je hier gemakkelijk een eigen pagina aanmaken. Maar dit kan ook voor projecten waar je vrijwilligers voor nodig hebt!
Ga nu naar de online community: HET VRIJWILLIGERSNEWERK

Wil je als reisorganisatie meer weten over de mogelijkheden om jullie vrijwilligers door ons te laten trainen of heb je vragen over Hét Vrijwilligersnetwerk? Neem dan even contact met ons op via dit inschrijfformulier: