Voor ouders

Wij vinden het belangrijk dat ook ouders/verzorgers betrokken zijn bij het proces van vrijwilligerswerk. Vanaf het moment dat uw zoon/dochter mede deelt dit avontuur aan te gaan tot en met het moment dat uw zoon/dochter weer terug is, maar ook daarna nog! Wist u dat uw kind met een backpack vol nieuwe talenten terugkeert naar Nederland?

Vooral het moment ‘na de reis’ wordt vaak een beetje vergeten. U bent blij dat uw kind weer terug is, hoort alle ervaringen en bekijkt alle foto’s,¬†maar Stichting Muses wilt graag aan de gang met die ervaringen en nieuwe talenten van uw zoon/dochter.

Stichting Muses is er voor elke vrijwilliger van voorbereiding, tot terugkeer en daarna.. Wilt u hier als ouder/verzorger ook betrokken bij zijn en leren wat u ook in dit proces kunt bijdragen? Vul dan onderstaand contactformulier in. U krijgt dan per moment waarin uw zoon/dochter zich bevindt een mailtje van ons met hele interessante informatie. Zo delen wij bijvoorbeeld waar wij de vrijwilligers in trainen voordat zij op reis gaan en hoe u daarin een belangrijke bijdrage kunt hebben, maar wij geven u ook tips voor het moment waarop hun kind weer terug komt.

Schrijf u nu in!

Informatie voor Ouders

Wilt u als ouders/verzorgers betrokken zijn bij het proces van vrijwilligerswerk bij uw zoon/dochter? Schrijf u dan nu in!
  • Waar bent u benieuwd naar, wat zou u graag willen ontvangen, welke vragen heeft u? Dit kunt u invullen zodat wij de behoeften van ouders/verzorgers beter leren kennen.