Volunteer in Tanzania


De missie van Volunteer in Tanzania is om een veilige, inspirerende en comfortabele omgeving te creƫren waar mensen die een gemeenschappelijke interesse in ontwikkelingswerk delen elkaar kunnen ontmoeten en ondersteunen.

Ons programma is ontworpen door een voormalige vrijwilliger met als doel ervoor te zorgen dat je je als individu je tijd in Tanzania maximaliseert en onafhankelijk genoeg bent om je doelen te bereiken. Door onze unieke relaties met veel verschillende projecten in zowel Tanzania als Zanzibar, die worden gesmeed door wederzijds vertrouwen en respect, biedt Volunteer in Tanzania vrijwilligers de kans om in Tanzania te integreren en echt te ervaren hoe het is om ondergedompeld te worden in een lokaal maar veilig Tanzaniaanse milieu.


Het aanreiken van een hand aan mensen in nood is een diepgewortelde toewijding van Volunteer in Tanzania. Het bezitten van kennis over de cultuur en mensen van Tanzania stelt ons in staat om de hulp te geven waar het echt nodig en gewaardeerd is!