Volonfaire Burkina

Zin om een tijdje naar het buitenland te gaan? Om te reizen in een nog redelijk onbekend land? Aan je eigen ontwikkeling werken, een nieuwe taal te leren en tegelijkertijd iets goeds doen voor mensen die het minder getroffen hebben dan jij? Dan ook ben je bij VolonFaire aan het juiste adres. 

"Na 2009 heb ik dan mijn hart verloren aan Burkina Faso! Ik ben het aanspreekpunt voor de vrijwilligers en stagiaires in Ouagadougou. Ik zorg er voor dat alles goed verloopt en dat je je snel thuis voelt! Problemen, je even niet lekker voelen? Geen probleem, wij zijn er voor je!"

Volonfaire bieden diverse combinatie reizen aan. Zo kan je je reis bijvoorbeeld combineren met taallessen of een rondreis!

 

?

"Ik heb genoten van dit land en zijn vriendelijke bewoners, van mijn verblijf in een Afrikaans gastgezin, swingende kindjes op djemb√© muziek. Kortom, een bijzonder avontuur en een onvergetelijke ervaring! A la prochaine! Wend na kond nindare!" Lees hier meer ervaringen van oud-vrijwilligers. 

Volonfaire Burkina verplicht haar vrijwilligers een goede voorbereiding voordat zij naar hun project vertrekken en vergroot hiermee de impact van vrijwilligers wereldwijd. (Lees hier meer over de Duurzaamheidsstempel)