Travel Active


Het enthousiaste Travel Active team maakt jouw reis tot een grenzeloze wereldervaring. Specialistische kennis, betrouwbaarheid en authenticiteit vormen onze basis voor jouw inspirerende beleving.

Open je wereld door het doen van vrijwilligerswerk in Latijns Amerika, Afrika of Azië. Travel Active werkt samen met vele vrijwilligersprojecten in 3 continenten en in meer dan 30 landen. Op de projecten is extra hulp van vrijwilligers erg welkom. Als vrijwilliger bied jij ondersteuning op projecten en assisteer je het lokale personeel. Samenwerken, kennis delen en leren van elkaar staat hierbij centraal. Vrijwilligerswerk in het buitenland: een waardevolle reiservaring! 

Wij zorgen voor een goede voorbereiding van jouw avontuur, mede door onze jarenlange ervaring in dit vakgebied en de persoonlijke reiservaringen van onze medewerkers. Duizenden avonturiers zijn je inmiddels voorgegaan, dus we weten waar we over praten. Natuurlijk staan daarbij wel jouw wensen centraal.

 

We vinden het essentieel dat onze deelnemers goed voorbereid op reis gaan. De voorbereidingstraining van Stichting Muses speelt hier een uitermate belangrijke rol in. De training biedt deelnemers handvaten om het vrijwilligerswerk op een verantwoorde en duurzame manier uit te voeren. Onder andere door (op een speelse, interactieve manier) inzicht in culturele verschillen te creëren,  deelnemers bewust te maken van hun rol als vrijwilliger en het effect van hun handelen.

Maak kennis met Travel Active op een van de infodagen

Lees de leuke blogs van vrijwilligers op de website van Travel Active!

Travel Active verplicht haar vrijwilligers een goede voorbereiding voordat zij naar hun project vertrekken en vergroot hiermee de impact van vrijwilligers wereldwijd. (Lees hier meer over de Duurzaamheidsstempel)