Stichting Muses traint vrijwilligers voordat zij naar het buitenland gaan om vrijwilligerswerk te doen, maar ook daarna! Onze trainingen zijn interactief, professioneel en alle trainers bij ons zijn ervaringsdeskundigen op het gebied van vrijwilligerswerk. Hierdoor weten wij hoe ontzettend belangrijk een goede voorbereiding is, maar kennen wij ook heel goed de behoeften van vrijwilligers na hun vrijwilligerswerk. Vandaar dat wij de cirkel met een vrijwilliger helemaal rond maken; van voorbereiding tot terugkeer.. 

De voorbereidingstraining

Tijdens de voorbereidingstraining maken wij jou bewust van een aantal belangrijke onderwerpen om jouw impact als vrijwilliger op het project te vergroten. Leer alles over jouw rol als vrijwilliger en over het leveren van een duurzame bijdrage. Een interactieve training van 1 dag in Amsterdam of Breda. Schrijf je NU in!

Wijzer met Kids

Een verdiepende training nĂ¡ de voorbereidingstraining voor iedereen die met kinderen gaat werken op zijn/haar project. Leer alles over de ontwikkeling van een kind in een ontwikkelingsland, hechting en het maken van een lesplan! Schrijf je NU in!

The Greater Good

Een geweldige buitenlandervaring achter de rug, maar hoe nu verder? Het Greater Good programma bestaat uit 3 trainingsdagen, verspreid over 5 weken, waarin wij met jou op zoek gaan naar jouw kernmotivatie; datgene waar jouw talenten liggen, je energie van krijgt en waar jij succes vol kunt zijn op een manier die bij jou past. Een uniek programma voor iedereen die na zijn/haar reis op zoek is naar een passende studie of baan! Hier vind je meer informatie!

Train-de-trainer opleiding

Elk jaar gaan wij van start met een professionele train-de-trainer opleiding van 1 jaar waarin jij alles leert over het trainersvak! Heb jij ervaren hoe belangrijk een goede voorbereiding is en wil jij andere vrijwilligers inspireren met jouw verhalen? Lees HIER meer! ?