Blog Archives

Category Archives for "Team Expert"

Nov 11

Anita van Veen

By Romy |

Een energieke, positieve inspirator, die mensen en processen in beweging zet. Bij Muses mag ik het event team ondersteunen als adviseur op het gebied van klantbeleving, leerzame ervaringen gecombineerd met projectmanagement. Een mooie manier om vanuit mijn werk als trainer, inspirator en organisator van leerzame events (www.a-partmanagement.nl) mensen die zich inzetten voor ontwikkelingswerk te ondersteunen en meer mensen te inspireren hieraan deel te nemen of dit te ondersteunen.

Nov 11

Jeroen Kamphuis

By Romy |

Bij Muses faciliteer ik samen met Aurélie Hudig, Paul Zonneveld, en Bjorn Aris het leertraject ‘ train de trainer’. Muses is voor mij samenwerken met fijne inspirerende mensen en bijdragen aan een fantastische missie. Wat ik het liefste doe is genieten van bijzondere ontmoetingen en energie vrijmaken bij mensen, teams en organisaties. Dat vind ik onder andere bij Muses. Ik werk al jaren met groot plezier bij Achmea en heb mijn eigen bedrijf Loep Amsterdam voor training, advies en procesbegeleiding. Mijn ervaring zet ik in bij Muses.

Nov 11

Aurélie Hudig

By Romy |

Binnen Muses werk ik aan het opleiden van de Muses trainers. Daarbij gaat het vooral om de bewustwording van wie jij in volle potentie bent en hoe je dat kunt toepassen. Dat vind ik het gaafste wat er bestaat. En dat is de missie van SOUL at Work; mensen in hun kracht brengen. De samenwerking met Muses is een enorme energy boost door de open, eerlijke en nieuwsgierige houding die er heerst. Een Stichting met SOUL!

Nov 11

Paul Zonneveld

By Romy |

Mensen die hun potentieel willen inzetten om anderen te helpen hebben altijd mijn support. Daarnaast wil ik zelf ook graag bijdragen aan een mooiere betere wereld. Als je dan mensen tegenkomt die zo gepassioneerd zijn als Romy, Jurrien en alle andere vrijwilligers bij Muses dan ontstaat er iets prachtigs en gaat mijn hart open. Daar ‘moet’ je dan aan meedoen. Zoals ik dat professioneel vanuit PE Consulting doe voor bedrijven, doet Muses dat voor vrijwilligers en dat inspireert, ook voor de toekomst.

Oct 23

Jesse Goedel

By Romy |

Vanuit mijn bedrijf WeDigital probeer ik Muses zoveel mogelijk te ondersteunen bij hun Social Media activiteiten. Verder heb ik het geluk dat ik al jaren de vriend van Romy ben en zo vanaf het eerste moment al betrokken ben bij Muses.

Oct 15

Willemijn van Baars

By Romy |

Door als expert de afdeling recruitment van Muses te ondersteunen, raak ik om meerdere redenen geïnspireerd. Allereerst omdat ik in 1996 vrijwilliger ben geweest in India. De herinneringen hieraan worden nu weer extra scherp en bijna tastbaar. Dit vind ik heel bijzonder. Tevens sluiten de werkzaamheden naadloos aan bij mijn eigen bedrijf waar ik mijn kennis en ervaring inzet om professionals en teams weer in hun eigen kracht te zetten en hun resultaten, bevlogenheid en plezier te vergroten. Ten slotte is het werken met ambitieuze, gemotiveerde en betrokken mensen altijd inspirerend!

Oct 15

Bjørn Aris

By Romy |

Het mogen bijdragen aan het beschikbaar maken van know how voor een groep jonge, open en toegewijde mensen, die op hun beurt anderen helpen en inspireren en daarmee uitreiken naar all corners of the earth, is een voorrecht. Een echt voorrecht.

Oct 09

Roos de Haan

By Romy |

Mijn naam is Roos de Haan en ik heb een passie voor mensen, reizen en events. Ik ben in mijn dagelijkse leven werkzaam als event- & projectmanager en fotograaf. Bij Muses komen deze werelden mooi samen en zet ik mij dan ook graag in als adviseur. Ik werk graag in een team waarin mensen centraal staan. Events zijn natuurlijk van belang om vrijwilligers bij elkaar te brengen en van elkaar te leren en geïnspireerd te worden.