Blog Archives

Category Archives for "Team Events"

Jul 06

Damien van den Berg

By Romy |

Hallo! Ik ben Damien van den Berg, ik ben 17 jaar en ik woon in Almere. Ik zit op ROC TOP Amsterdam en ik doe daar de opleiding Marketing Communicatie Evenementen Organisatie. Ik loop stage bij Stichting Muses omdat ik het een bijzondere organisatie vind. Daarnaast ben ik erg geïnteresseerd in de voorbereiding van vrijwilligers. Ik heb erg zin in mijn stage en ik hoop veel te leren.

Jul 06

Naomi Pereira-Araujo

By Romy |

Mijn naam is Naomi  en ik ben 17 jaar. Ik zit momenteel in het eerste jaar van de opleiding Medewerker Evenementen Organisatie. Voor mijn opleiding loop ik tot eind oktober stage bij Muses. Tijdens mijn stage hoop ik veel te kunnen leren over het opzetten van events. Het lijkt mij ook heel leuk om ooit vrijwilligers werk te gaan doen. Tijdens het bijwonen van de training vond ik het heel interessant om te horen waar iedereen heen ging en hoe zij tegenover het vrijwilligerswerk stonden . De training was heel erg leerzaam. Het verbaasde me dat er zoveel dingen zijn waar je tegenaan kunt lopen als je vrijwilligerswerk in het buitenland  gaat doen en dat je op zoveel dingen moet letten. Ik heb super veel zin in mijn stage periode en ik hoop dat ik hier veel kan leren.

Nov 11

Anita van Veen

By Romy |

Een energieke, positieve inspirator, die mensen en processen in beweging zet. Bij Muses mag ik het event team ondersteunen als adviseur op het gebied van klantbeleving, leerzame ervaringen gecombineerd met projectmanagement. Een mooie manier om vanuit mijn werk als trainer, inspirator en organisator van leerzame events (www.a-partmanagement.nl) mensen die zich inzetten voor ontwikkelingswerk te ondersteunen en meer mensen te inspireren hieraan deel te nemen of dit te ondersteunen.

Nov 11

Franka de Jong

By Romy |

Hallo ik ben Franka, Event Coördinator bij Muses. Samen met het eventteam draag ik zorg voor de events die Muses organiseert. Muses staat voor openheid, kennisuitwisseling en samenwerken en staat open voor nieuwe kansen en ideeen. Punten die ik zelf ook belangrijk vind. Daarnaast vind ik het geweldig dat Muses verder kijkt dan de gebaande wegen en het lef toont om verbindingen te leggen die bijdragen aan kwalitatievere manieren van ontwikkelingswerk. Ik ben blij om daar een bijdrage aan te kunnen leveren.

Oct 11

Sylvia Baken

By Romy |

Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging op het secretariële gebied of in de richting van evenementen. Omdat ik nog geen ervaring heb in de evenementenbranche dacht ik een stageplek te zoeken. Deze vond ik dus hier bij Muses. Voor de komende drie maanden mag ik het Event Team ondersteunen en hoop hier veel te leren en wie weet via het netwerk weer aan een vaste baan te komen.

Oct 09

Roos de Haan

By Romy |

Mijn naam is Roos de Haan en ik heb een passie voor mensen, reizen en events. Ik ben in mijn dagelijkse leven werkzaam als event- & projectmanager en fotograaf. Bij Muses komen deze werelden mooi samen en zet ik mij dan ook graag in als adviseur. Ik werk graag in een team waarin mensen centraal staan. Events zijn natuurlijk van belang om vrijwilligers bij elkaar te brengen en van elkaar te leren en geïnspireerd te worden.