Blog Archives

Category Archives for "Team Community"

Nov 12

Jurrien Mammen

By Romy |

Tijdens mijn reis in Guatemala (2006) zag ik de grote verschillen tussen vrijwilligers. Sommigen zoals Romy bereikten ontzettend veel en keerden met een mooie ervaring terug. Anderen bleven een beetje hangen in westers denken en klaagden over van alles en nog wat. Toen ik terugkwam heb ik Romy opgebeld en gevraagd of ze samen met mij vrijwilligers wilde inspireren ook beter voorbereid op reis te gaan. De afgelopen jaren hebben we meer dan 200 vrijwilligers zo op weg kunnen helpen. Als voorzitter ben ik verantwoordelijk voor de samenwerking met partners en bedrijven en ondersteun ik het team bij het bereiken van onze strategische doelen.
Muses is voor mij meer dan een hobby, als je iets wil bereiken moet je er iets voor doen. Alle tijd die ik over heb naast het runnen van mijn eigen strategisch advies & coachingsbedrijf stop ik in het vrijwilligersnetwerk Muses. De ervaringen die ik bij Deloitte en later McKinsey & Company heb opgedaan pas ik nu toe bij Muses. Zo kan ik zelf strategie, nieuwe technologie (sociale media, CRM,..) en nieuwe marketingconcepten implementeren en tegelijkertijd een bescheiden steentje bijdragen aan een betere wereld. Ik mag ook nog eens werken met super enthousiaste inspirerende mensen, Win-Win-Win dus.

Oct 15

Menno van Steen

By Romy |

Als ambassadeur van Thailand voor stichting Muses promoot ik de stichting en begeleid nieuwkomers met vrijwilligerswerk bij vragen of onduidelijkheden. Om na het vrijwilligerswerk ook in Nederland nog een “steentje” te kunnen bijdragen wilde ik hier een actieve rol in betekenen. Naast dat ik wat beteken voor Muses houdt men mij met beide benen op de grond door te relativeren en brainstormen over samenwerking.