Blog Archives

Category Archives for "Team Communicatie"

Jul 06

Damien van den Berg

By Romy |

Hallo! Ik ben Damien van den Berg, ik ben 17 jaar en ik woon in Almere. Ik zit op ROC TOP Amsterdam en ik doe daar de opleiding Marketing Communicatie Evenementen Organisatie. Ik loop stage bij Stichting Muses omdat ik het een bijzondere organisatie vind. Daarnaast ben ik erg geïnteresseerd in de voorbereiding van vrijwilligers. Ik heb erg zin in mijn stage en ik hoop veel te leren.

Jul 06

Naomi Pereira-Araujo

By Romy |

Mijn naam is Naomi  en ik ben 17 jaar. Ik zit momenteel in het eerste jaar van de opleiding Medewerker Evenementen Organisatie. Voor mijn opleiding loop ik tot eind oktober stage bij Muses. Tijdens mijn stage hoop ik veel te kunnen leren over het opzetten van events. Het lijkt mij ook heel leuk om ooit vrijwilligers werk te gaan doen. Tijdens het bijwonen van de training vond ik het heel interessant om te horen waar iedereen heen ging en hoe zij tegenover het vrijwilligerswerk stonden . De training was heel erg leerzaam. Het verbaasde me dat er zoveel dingen zijn waar je tegenaan kunt lopen als je vrijwilligerswerk in het buitenland  gaat doen en dat je op zoveel dingen moet letten. Ik heb super veel zin in mijn stage periode en ik hoop dat ik hier veel kan leren.

Nov 12

Romy Schagen

By Jurrien |

Het is van jongs af aan mijn droom geweest om vrijwilligerswerk in een ontwikkelingsland te gaan doen. Ik heb Jurrien in 2006 leren kennen in Guatemala. Samen hebben wij in 2007 stichting Muses opgericht. Mijn ervaringen met vrijwilligerswerk in Guatemala hebben ertoe geleid dat ik me wil blijven inzetten voor ontwikkelingssamenwerking. Ik heb de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening, specialisatie International Social Work gevolgd. Inmiddels ben ik fulltime actief bij Muses. Bij stichting Muses verzorg ik de trainingen voordat vrijwilligers op reis gaan en wanneer zij terugkomen. Daarnaast ben ik het aanspreekpunt voor alle teams binnen de stichting. De geweldige activiteiten die vrijwilligers ondernemen om de wereld een beetje ‘beter’ te maken, zorgen ervoor dat ik na al die jaren nog steeds met heel veel plezier aan de stichting werk!

Oct 24

Roland Maas

By Romy |

Als grafisch vormgever hoop ik consistentie te creëren in reclame-uitingen van Muses. De stichting bied mij de mogelijkheid gezellig met andere samen te werken, netwerk te verbreedden en portfolio aan te vullen. Op het moment werk ik aan de grafische uitingen van So-Social. Dit project vind ik super leuk omdat ik er vanaf het begin betrokken bij ben en ik helemaal achter de filosofie sta van So-Social.