Jenna de Vries

By Romy

Oct 22

¡ Hasta luego Costa Rica, Holá Muses !

Surfen op het internet naar trainingen en trainersopleidingen, bracht mij bij stichting Muses. Eén blik op de website maakte mij al meteen enthousiast, aangezien deze frisse organisatie twee van mijn passies samenbrengt: ontwikkelingswerk in het buitenland en kennis overbrengen. Na een onvergetelijke reis door Costa Rica, was het voor mij een prachtige manier om mijn ervaring te laten leven, te laten bestaan, door mijn kennis en ervaringen te delen met nieuwe vrijwilligers, die zich vervolgens over de hele wereld zullen verspreiden.

Met een achtergrond in de zorg, heb ik heel veel meer passies: met mensen omgaan, reizen, maar ook bijdragen aan dat stukje bewustwording wat weer invloed heeft op de impact van vrijwilligers wereldwijd. Dit maakt dat ik het fantastisch vind om deel uit te maken van zo’n belangrijke organisatie, gevuld met inspirerende mensen die zich allemaal vol passie inzetten.

Follow

About the Author

Hola! Ik ben Romy en heb na mijn vrijwilligerswerk in Guatemala (2006), samen met Jurrien Stichting Muses opgericht. Mijn buitenlandervaring was onvergetelijk en inspireert mij nog dagelijks.