Gezellig team

Toen we terugkwamen uit Guatemala wilden we graag betrokken blijven bij vrijwilligerswerk. Vanuit die gedachte zijn we toen gestart met Muses. Inmiddels is er veel veranderd maar het gevoel is hetzelfde gebleven. Met elkaar op een leuke inspirerende manier samenwerken en steeds een stapje slimmer, effectiever, beter etc.. worden.

De afgelopen jaren is Muses goed gegroeid. Van jaarlijks 50 vrijwilligers op weg helpen naar professionele trainingen voor honderden vrijwilligers. Ook op kantoor voelen we die groei en komen steeds meer mensen met ons meedoen. Het belangrijkste voor ons is om het samen te doen en gezellig te maken. Muses is een plek van inspiratie voor vrijwilligers, partners en onze sponsoren. Een plek waar je gewoon kan zijn en op jouw manier een bijdrage te leveren, hoe klein die ook mag lijken.

Elke week verwelkomen we nieuwe vrijwilligers en doen we ons best om ze zich thuis te laten voelen bij Muses. Lukt dat dan is onze missie al grotendeels geslaagd en groeien we langzaam maar zeker door.

Kom gezellig een keer koffie drinken en kijken of Muses ook iets voor jou is!

hartelijke groet

het Muses team