Taste of Talent

2017, het jaar van jouw talenten!

Zou het niet mooi zijn om er in 2017 achter te komen waar jij goed in bent, wat jouw unieke toegevoegde waarde is en hoe je dit écht in kan gaan zetten? Wij helpen je graag om dit potentieel te ontgrendelen en een start te maken om dit verder te ontwikkelen!

1 op de 33 miljoen mensen deelt dezelfde talenten set als jij. Met aandacht voor je talenten kun je dus een unieke en waardevolle bijdrage leveren aan je team en organisatie, maar denk ook aan je familie of maatschappij. Door bewust om te gaan met je talenten ben je krachtiger en komen jouw kennis en kunde beter tot zijn recht. Focus op je talenten bevat de sleutel tot succes en groei!

Hoe?
Voor de workshop doe je de online Strenghtsfinder test. Hieruit komen jouw 5 unieke talent thema’s. Tijdens de workshop maak je op een persoonlijke en praktische manier verder kennis met jouw talent thema’s en leer je wat deze thema’s voor jou kunnen betekenen. Het effectief inzetten van jouw talenten heeft tijd en ervaring nodig. Vandaar dat wij naast de Taste of Talent ook avonden rondom Strengths thema’s organiseren waar je bij kunt aanschuiven om een stapje verder te komen in je talent avontuur. Data en onderwerpen zullen binnenkort bekend gemaakt worden.

Kosten?
De online Strenghtsfinder test doe je eenmalig, de kosten hiervan bedragen 20 euro. Er zijn geen kosten aan de workshop verbonden, wel zullen wij een pot neer zetten waar je vrijwillig aan Stichting Muses mag doneren.

Wanneer?
Woensdag 22 maart
Woensdag 17 mei
Woensdag 12 juli

Tijd: om 18.30 uur kan je inlopen voor een kopje soep, om 19.00 uur starten we met de workshop tot 21.00 uur.