Stichting Muses, erkend leerbedrijf

By Romy | Nieuws

Feb 26

Erkend leerbedrijf

Sinds 1 januari 2013 is Stichting Muses officieel erkend als leerbedrijf voor Mbo’ers niveau3/4 bij het kenniscentrum Kenwerk. Kenwerk verbindt bedrijfsleven en beroepsonderwijs om de samenleving te voorzien van gekwalificeerde mensen. Zij stimuleren leerbedrijven om stagiaires op een goede manier op te leiden tot vakman of vakvrouw. In een goed leerbedrijf krijg je als stagiair voldoende en de juiste aandacht bij het leren in de praktijk.

 

Stagiaire Event management Natalia 

“Ik, Natalia Archontaki loop sinds januari stage bij Stichting Muses als ‘Eventmanager’. Momenteel zit ik in het laatste en tevens mijn examenjaar van de opleiding ‘Leisure Management’ aan het ROC in Hilversum. In combinatie met mijn opleiding en de stage die ik bij Muses loop, zal ik aankomende tijd, 3 dagen in de week, een aantal evenementen gaan organiseren voor de stichting om de naamsbekendheid te vergroten en het netwerk van Muses proberen te verbreden. Om bij Muses stage te kunnen lopen heb ik een erkenning moeten aanvragen bij het kenniscentrum Kenwerk. Er is een adviseuse langs geweest bij Muses en zij heeft hierbij gekeken of de werkzaamheden aansluiten aan mijn opleiding en of Romy Schagen en Jurrien Mammen geschikte stagebegeleiders kunnen zijn. Hierna heeft de adviseuse vastgesteld dat Stichting Muses een uitstekend leerbedrijf is. Kenwerk heeft Stichting Muses vervolgens erkend als officieel leerbedrijf en de oprichters van de stichting, Romy Schagen en Jurrien Mammen tevens officieel erkend als leermeesters.”

 

Wil jij ook stage lopen bij stichting Muses? Neem dan contact met ons op!

Follow

About the Author

Hola! Ik ben Romy en heb na mijn vrijwilligerswerk in Guatemala (2006), samen met Jurrien Stichting Muses opgericht. Mijn buitenlandervaring was onvergetelijk en inspireert mij nog dagelijks.