Steun Muses trainster Anneke!

By Romy | Nieuws

Dec 15

Anneke

 

 

 

 

 

 

“Ik ben Anneke Vermeulen en één van de trainers bij stichting Muses. Daarnaast ben ik actief voor projecten in Afrika zowel door het begeleiden van vrijwilligers als door het werven van support voor projecten met kwetsbare kinderen  in armoede. In 2016 ga ik een sponsorreis  maken voor deze kinderen met een beperking.

Fysieke trainingen door weer en wind, mentale voorbereiding met ups and downs en met hart en ziel support werven voor kinderen met een beperking in Afrika. Het goede doel van de Kilimanjaro Charity Climb 2016. Ik ga er voor minimaal € 5000 en alle beetjes helpen daarbij!

Help je mee? Jouw donatie gaat volledig naar de kinderen in de projecten in Afrika. Klik op mijn foto en lees meer in mijn blog en klik eenvoudig op de donatie button. Jouw donatie komt binnen bij Doingoood foundation (ANBI) en blijft fiscaal aftrekbaar. Dankjewel voor je hulp!”

Doneer HIER via de sponsorpagina!

Anneke1

 

 

 

 

 

 

 

Follow

About the Author

Hola! Ik ben Romy en heb na mijn vrijwilligerswerk in Guatemala (2006), samen met Jurrien Stichting Muses opgericht. Mijn buitenlandervaring was onvergetelijk en inspireert mij nog dagelijks.

Leave a Comment:

Leave a Comment: