Start trainers opleiding

By Jurrien | Nieuws

Jul 15
Een bijzondere mijlpaal dit weekend bij Muses,het train de trainers programma is gestart met 11 enthousiaste deelnemers en 4 expert trainers die in 9 workshops en 18 maanden deze groep gaan opleiden tot gecertificeerd Muses trainer.
Gedurende de dag werden de 5 thema’s waaronder we gaan werken gepresenteerd. De trainers stonden met elkaar uitgebreid stil bij de waardepropositie van Muses; wat is eigenlijk de waarde/prijs van een training?. Hierbij een hele mooie kern door Carolien geformuleerd: “onbetaalbare, continue, wereldwijde kennisuitwisseling”. Jurrien, een van de oprichters, vertelde zijn persoonlijk verhaal en over ont-wikkeling: loslaten wat niet relevant is, om zo tot de kern te komen.
In de middag werd geoefend met de 3-minuten-pitches, prachtig om elkaars verhalen te horen en te ontdekken dat alle trainers veelal dezelfde dingen willen leren. Jeroen besloot de dag met een mooie reflectie en deze fantastische woorden: Bottom line is dat ik jullie allemaal gewoon heel erg leuk vind! Reactie Judith: “Wij jullie ook hoor, onze trainers die ons gaan opleiden om TOP-trainers te worden en Muses nog verder te ont-wikkelen. Bedankt voor deze bijzonder waardevolle kans die wij krijgen, heel erg mooi om zo ons steentje bij te kunnen en mogen dragen. Wij gaan er helemaal voor!”
🙂

About the Author

Leave a Comment:

Leave a Comment: