Ben jij op zoek naar een stageplek voor je opleiding Toegepaste Psychologie? Stichting Muses is op zoek naar:

Stagiair Toegepaste Psychologie

Omschrijving:

Stichting Muses traint vrijwilligers van voorbereiding tot terugkeer. Al meer dan 5600 vrijwilligers zijn goed voorbereid op hun vrijwilligerswerk door een training van Stichting Muses. Uit eigen ervaring en de ervaring van vele anderen weten wij hoe belangrijk een goede voorbereiding is.  

Jouw rol:

Er vinden wekelijks trainingen plaats bij Stichting Muses en dit vraagt om een behoorlijke organisatie. Samen met jou bespreken we wat jij graag wilt ontwikkelen, waar jij energie van krijgt en wat dus jouw rol hierin wordt. Er zullen administratieve taken bij komen kijken en het klaarzetten van trainingen behoort tot jouw rol. Als stagiaire TP kan je ook veel betekenen in het meedenken over de trainingen die wij geven of oefenen met coachen. 

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende stage waarin persoonlijke ontwikkeling een belangrijke waarde is! 
  • Ruimte voor eigen inbreng en creativiteit
  • Een gezellig (jong) team met een veilige sfeer om jezelf te kunnen ontwikkelen. 
  • Goede begeleiding 

Wie zoeken wij?

  • Je volgt een opleiding in de richting toegepaste psychologie
  • Je hebt affiniteit met reizen en trainingen/coaching
  • Je bent proactief, flexibel en wilt jezelf graag ontwikkelen. 
  • Minimale stage van 4 maanden. 

Onze missie is om de impact van vrijwilligers wereldwijd te vergroten. Jaarlijks trainen wij zo'n 1000-1200 vrijwilligers. Er vinden dan ook wekelijks trainingen plaats op ons prachtige kantoor aan de Nieuwe Herengracht. Kom jij ons mooie team vergezellen als stagiair(e) Toegepaste Psychologie?

"

Ik loop momenteel stage bij Stichting Muses. Het is hier erg gezellig, sfeervol en flexibel. Het team werkt vanuit persoonlijke kernkwaliteiten, zodat iedereen optimaal in zijn/haar kracht staat. Deze manier van werken zorgt voor een positieve sfeer en openheid op de werkvloer. De hoofdtaken van mij zijn administratieve taken, trainingen voorbereiden/klaarzetten en contact met deelnemers via e-mail en telefoon. Daarnaast blijven we processen verbeteren, zoeken we achtergrondinformatie over allerlei zaken op en mogen we soms een speelkwartier (minitraining) organiseren en geven aan het team. Naast mijn taken mag ik ook aangeven wat ik zelf leuk vindt om te doen en kunnen er opdrachten vanuit school ingepast worden.


Nyne - Stage TP


"

Mijn werkzaamheden zijn o.a. het aanpassen van een aantal trainingsonderdelen en het geven van trainingen. Hiervoor volg ik de train-de-trainer opleiding bij Stichting Muses. Ik geef onderdelen van de Wijzer met Kids training. Ook help ik mee met het bedenken van voorlichtings- activiteiten en geef ik voorlichting op beurzen. Ik ben het eerste aanspreekpunt van Stichting Muses. Hierdoor kom ik in contact met verschillende mensen en werk ik met verschillende disciplines. Verder ben ik verantwoordelijk voor het creĆ«ren en plaatsen van content op sociale media en schrijf ik blogs voor de website van the Greater Good. Ik houd mij ook bezig met analyseren, aanpassen en implementeren van de evaluatieformulieren, beantwoord ik de administratie mail en tref ik voorbereidingen voor de trainingen. Tot slot krijg ik op mijn stage de kans om mij meer te verdiepen in de marketing door landingspagina's te maken en te werken met google-adwords. Je kunt als stagiaire Toegepaste Psychologie binnen Muses echt alle kanten op, er zijn genoeg mogelijkheden!"Mirella - Stage TP