By Romy | Nieuws

May 31

Stage ervaring Lotus - opleiding Toegepaste Psychologie

"Stichting Muses is mijn eerste echte werkplek geweest en ik ben hier dan ook heel dankbaar voor en had geen betere plek kunnen wensen of hopen. Ik ben bij Muses begonnen met leuke collega’s en geëindigd met vrienden. Ik heb hier mijn talenten ontdekt en leren gebruiken in mijn dagelijkse leven. Daarnaast heb ik leren werken in een organisatie. Ik heb mezelf bij Stichting Muses belangrijk gevoeld. Hoe ik dit heb gevoeld is doordat ik een belangrijke factor werd voor Muses en veel verantwoordelijkheid kreeg. Ik kan hier goed mee omgaan en ben dan ook tevreden als ik terugkijk naar mijn stageperiode. Ik heb veel waardering ontvangen en veel geleerd van Muses. Ik heb het gevoel dat ik veel heb betekend voor Muses en Muses heeft dan ook veel betekend voor mij!"

Ook stage lopen bij stichting Muses? Klik HIER voor meer informatie!

Follow

About the Author

Hola! Ik ben Romy en heb na mijn vrijwilligerswerk in Guatemala (2006), samen met Jurrien Stichting Muses opgericht. Mijn buitenlandervaring was onvergetelijk en inspireert mij nog dagelijks.