Stage ervaring Lianne

By Vera | Nieuws

Feb 25

Mijn naam is Lianne en ik heb het afgelopen half jaar stage gelopen bij Stichting Muses. Dit deed ik vanuit mijn opleiding Toegepaste Psychologie waar ik aankomende juni van hoop af te studeren.

Mijn stageperiode bij Muses heb ik als heel warm ervaren. Het team en de betrokkenheid vond ik heel bijzonder! Ook de vrijheid om me te ontwikkelen heb ik als prettig ervaren. Ik kreeg de ruimte om het team te mogen trainen en coachen in hun persoonlijke ontwikkeling waardoor ik kon groeien in mijn competenties. Ook ben ik betrokken geweest in het maken van de Route2Volunteer Academy (e-learning). Ik heb gekeken hoe de informatie niet alleen informatie bleef, maar hoe vrijwilligers het geleerde ook daadwerkelijk gaan toepassen in hun projecten. Kortom, mijn stage was divers aan werkzaamheden.

Bij Muses werken we talentgericht en heb ik daarin enige kennis mogen opdoen van de Clifton Strengths. Door de ‘strength-test’ heb ik zelf ook meer inzicht in mijn talenten gekregen en hoe ik deze kan inzetten in mijn werk en privé leven. Een mindset die ik heel waardevol vind en voor de rest van mijn carrière kan meenemen. Ik wil Muses bedanken voor de flexibiliteit, vrijheid en het vertrouwen die jullie mij hebben gegeven!

Heel veel liefs,

Lianne

About the Author

Hoofdonderzoeker bij Stichting Muses, vrijwilligerswerk gedaan in Tanzania.