By Romy | Nieuws

May 31

Stage ervaring Claudia - opleiding Marketing & Communicatie

"Toen ik aankwam bij Stichting Muses kwam ik zonder enige verwachtingen terecht in een warm, gezellig team. Al gauw merkte ik dat persoonlijke ontwikkeling en het ontdekken van je talenten centraal staan bij Muses. En dat vind ik ook de kracht van Muses. Met de talenten die je vindt bij Muses, optimaal resultaat leveren voor anderen en voor jezelf. Zo voelde ik, dat ik op mijn eigen manier door middel van mijn talenten, een steentje bij kon dragen aan Muses. Dankzij Muses en een warme en vertrouwde omgeving, heb ik mijzelf opengesteld aan de groep en heb ik zo de talenten die ik beheers, verder doorontwikkeld. Zo ben ik bewust geworden van mijn sterke en minder sterke punten als persoon. En heb ik mijzelf beter leren kennen gedurende mijn stageperiode."

Ook stage lopen bij stichting Muses? Klik HIER voor meer informatie!

Follow

About the Author

Hola! Ik ben Romy en heb na mijn vrijwilligerswerk in Guatemala (2006), samen met Jurrien Stichting Muses opgericht. Mijn buitenlandervaring was onvergetelijk en inspireert mij nog dagelijks.