Vrienden van Muses

Stichting Muses is in 2007 ontstaan met de missie bij te dragen aan een mooiere wereld. Dit doen wij door jaarlijks 1000-1200 vrijwilligers voor te bereiden op hun vrijwilligerswerk in het buitenland en hiermee de impact van elke vrijwilliger op het project te vergroten. Al jaren ontvangen wij steun van onze belangrijkste sponsors; de COFRA Foundation, Stichting Janivo, Triodos Foundation en Voys Telecom. Hiervoor zijn wij dan ook zeer dankbaar! 

Jaarlijks starten wij met een train-de-trainer opleiding binnen Stichting Muses. Een opleiding van een jaar ter waarde van 6000 euro waarin oud-vrijwilligers, na een selectie proces, worden opgeleid tot trainer. En wel door de meest professionele expert trainers; Paul Zonneveld, Jeroen Kamphuis, Aurelie Hudig en Bjorn Aris. Sinds 2014 verzorgen zij vrijwillig deze opleiding en delen zij hun kennis om bij te kunnen dragen aan de missie van Stichting Muses. 

Daarnaast is Stichting Muses enorm dankbaar voor de vaste groep particuliere donateurs die ons al steunt sinds dag 1, al onze trainers die, nadat zij hun diploma ontvangen, vrijwillig maandelijks een nieuwe groep vrijwilligers trainen en de fijne vrijwilligers/stagiaires die dagelijks de stichting ondersteunen vanuit hun mooie talenten. En werken vanuit onze talenten kan niet zonder de teamcoaching waarin w3-GROW ons ondersteunt. Bedankt!