Route2volunteer!

By Romy | Nieuws

Nov 21

Jouw route naar succesvol vrijwilligerswerk

Jouw route naar succesvol vrijwilligerswerk begint op onze nieuwe website Route2Volunteer.info!
Twee jaar lang onderzoek en hiermee een berg aan data. Allemaal data die we graag willen delen. Met sponsors, trainers, partners, maar vooral ook toekomstige vrijwilligers die naar het buitenland gaan om vrijwilligerswerk te doen. Maar hoe deel je zoveel informatie zodat het overzichtelijk blijft? Al snel wisten we het. Een nieuwe website! Een website waarbij we toekomstige vrijwilligers meenemen in de route naar succesvol vrijwilligerswerk. Alles wat er in de voorbereidingen bij komt kijken, alle vragen waar vrijwilligers tegenaan lopen. En.. alle informatie komt uit ons impact onderzoek en hiermee ook uit duizenden ervaringen van oud-vrijwilligers. Oftewel, een website voor vrijwilligers, door vrijwilligers!
Er is hard aan de website gewerkt en wij zijn zelf enorm enthousiast over het resultaat. Neem je ook een kijkje en laat je ons weten wat je ervan vindt? En vergeet de website niet te delen met iedereen in jouw omgeving die overweegt vrijwilligerswerk te gaan doen!

Follow

About the Author

Hola! Ik ben Romy en heb na mijn vrijwilligerswerk in Guatemala (2006), samen met Jurrien Stichting Muses opgericht. Mijn buitenlandervaring was onvergetelijk en inspireert mij nog dagelijks.