Reisgenotendag Activity 29 mei 2009

By Jurrien | Nieuws

May 30

Vrijdag was er weer een reisgenotendag van Activity International waar Stichting Muses traditiegetrouw een korte introductie geeft. De opkomst was enorm met meer dan 100 enthousiaste reizigers die de komende 3 maanden naar verschillende landen in Azie, Afrika en Midden/Zuid Amerika reizen om vrijwilligerswerk te doen.

Samen met Nicole gaf ik een korte uitleg aan de groep over de geschiedenis van Stichting Muses en hoe wij proberen zoveel mogelijk reizigers te helpen bij het voorbereiden en uitvoeren van vrijwilligerswerk. Na het beantwoorden van een aantal vragen over het inzamelen van geld en het doen van verschillende soorten vrijwilligerswerk gaven 75  zich op voor meer informatie. Dat gaat in ieder geval een aantal inspirerende verhalen opleveren die we via de website en nieuwsbrief zullen verspreiden. Een aantal ging naar landen waar we nog niet eerder deelnemers hebben gehad (Evitha veel succes!) dus ook voor ons een mooie gelegenheid om onze informatiepakketten uit te breiden.

Het is iedere keer weer overweldigend om zo’n presentatie te houden. Spannend hoeveel mensen zich inschrijven om met ons mee te doen en welke landen ze gaan bezoeken. Ik vond het  heerlijk en kijk uit naar de volgende dag in September. Als je mee wilt om dit eens mee te maken let me know!

About the Author

Leave a Comment:

Leave a Comment: