Physical Therapy Abroad


De pure vorm van fysiotherapie staat centraal. Je bent fysiotherapeut geworden om mensen te kunnen helpen en dat is dan ook precies wat je gaat doen in het buitenland. Onze locaties zijn kleinschalige projecten in allerlei landen over de wereld. Soms is dit met begeleiding, soms helemaal zonder; waar jij je het prettigst bij voelt.

Physical Therapy Abroad is opgericht vóór en door fysiotherapeuten die de lokale bevolking in het buitenland willen helpen. Zo kan je wat voor een ander betekenen, maar van die ander kun je ook veel leren. Wij verbinden culturen.

Als je naast het basispakket op zoek bent naar nog meer zekerheid en gemak dan zit je met de Zilveren & Gouden opties goed. Tijdens het persoonlijke intakegesprek zal uitgebreid ingegaan worden op jouw situatie en komen deze opties uitgebreid aan bod. Je hoeft tijdens het gesprek niets te beslissen, de opties zijn ten allen tijde af te sluiten.

 

(waarom een training bij Stichting Muses)

Maak kennis met Physical Therapy Abroad? op een van de infodagen

Physical Therapy Abroad verplicht haar vrijwilligers een goede voorbereiding voordat zij naar hun project vertrekken en vergroot hiermee de impact van vrijwilligers wereldwijd. (Lees hier meer over de Duurzaamheidsstempel)