Physical Therapy Abroad

Bij ons staat de pure vorm van fysiotherapie centraal. Je hebt voor dit mooie vak gekozen om mensen te kunnen helpen en dat is dan ook precies wat je gaat doen in het buitenland. Onze locaties zijn kleinschalige projecten in allerlei landen over de wereld. Soms is dit met begeleiding, soms helemaal zonder; waar jij je het prettigst bij voelt.

Physical Therapy Abroad is een sociale onderneming. Opgericht vóór en door fysiotherapeuten die graag hun steentje willen bijdragen in de wereld op een duurzame manier. Zo kan je wat voor een ander betekenen én van die ander leer jij ook weer. Wij verbinden culturen door therapie.

Wij zijn dé specialist in fysiotherapie en paramedische projecten in het buitenland. Wij regelen vrijwilligerswerk, stages en minors. Om alles uit jouw skills als therapeut (in opleiding) te halen, zorgen we voor een uitgebreide voorbereiding d.m.v. Matching op Maat. De voorbereidingstraining van stichting Muses kan hierbij natuurlijk niet ontbreken!

 

Een goede voorbereiding is het halve werk. In het geval van stichting Muses zeker waar!

Maak kennis met Physical Therapy Abroad? op een van de infodagen

Physical Therapy Abroad verplicht haar vrijwilligers een goede voorbereiding voordat zij naar hun project vertrekken en vergroot hiermee de impact van vrijwilligers wereldwijd. (Lees hier meer over de Duurzaamheidsstempel)