Overige trainingen

Stichting Muses is een trainingsbureau. Ons focus ligt op de voorbereiding van elke vrijwilliger/student die naar het buitenland vertrekt om vrijwilligerswerk/stage te doen. Daarnaast bieden wij ook iedereen na zijn/haar een aantal leerzame trainingen aan.

De Voorbereiding Trainingsdag

Ga jij vrijwilligerswerk in het buitenland doen? Kom naar deze interactieve trainingsdag en krijg antwoord op de volgende vragen;

  • Jouw rol als vrijwilliger op het project
  • Het ervaren van de cultuurshock
  • Omgaan met hechting
  • Veiligheid en jouw persoonlijke 112
  • Fondsenwerving en duurzaamheid

Duur van de training: 11.00 uur tot 16.00 uur
Kosten: 30 euro (incl voorbereidingstraining + de terugkomtraining)
Reis je via één van onze partners? Dan zijn er voor jou geen kosten (behalve eigen lunchbijdrage)aan de training verbonden.
Klik HIER om reacties van deelnemers over de training te lezen.

Inschrijven Trainingsdag

 

De Voorbereiding Trainingsdag Plus

Is jouw backpack al gevuld met vele jaren reis, werk- of levenservaring? Dan heb je de mogelijkheid om te kiezen voor de voorbereiding Plus training. Deze training omvat dezelfde onderwerpen als de voorbereidingstraining en gaat hier dieper op in door middel van jullie eigen ervaringen.
Wij raden vanuit Stichting Muses deze training aan vanaf 28 jaar óf als je al eerder vrijwilligerswerk in het buitenland hebt gedaan.

Duur van de training: 11.00 uur tot 16.00 uur
Kosten: 30 euro (incl voorbereidingstraining + de terugkomtraining)
Reis je via één van onze partners? Dan zijn er voor jou geen kosten (behalve eigen lunchbijdrage)aan de training verbonden.

Wijzer met Kids

Ga jij op jouw project werken met kinderen, bijvoorbeeld in een kindertehuis/dagopvang of op een school? En wil jij je hier nóg beter op voorbereiden? Tijdens deze training maken we een verdiepingsslag in onderwerpen als;

  • De ontwikkeling van een kind
  • Hechting
  • Het ontwerpen van een les/activiteitenplan

Duur van de training: 10.30 uur tot 16.00 uur
Kosten: 35 euro

De Terugkomtraining

Deze training is voor iedereen die vrijwilligerswerk in het buitenland heeft gedaan. Tijdens de terugkomtraining ligt de focus op wat jij hebt geleerd in het buitenland en hoe je dat hier in Nederland binnen de maatschappij of jouw toekomstige werk kan inzetten. Er zal elke keer een nieuwe interessante gastspreker aanwezig zijn om zijn/haar verhaal te vertellen.
Duur van de training: 12.00 uur tot 17.00 uur.
Onderwerpen:

  • Hoe presenteer je jouw ervaringen als vrijwilliger in het buitenland en inspireer je hiermee anderen?
  • Hoe implementeer je jouw kwaliteiten die je in het buitenland hebt opgedaan op jouw CV?

Inschrijven Trainingsdag

 

Overige trainingen

Wil jij ook trainer worden? Stichting Muses biedt vrijwilligers die zowel de voorbereiding trainingsdag als de terugkomtraining hebben bijgewoond een train-de-trainer opleiding aan. Dit is een traject van 12 maanden waarin jij door 4 professionele trainers wordt opgeleid tot trainer. In januari en juni zijn er instroom mogelijkheden. Mail voor meer info naar administratie@muses.nl

De locatie

Stichting Muses is gevestigd in Amsterdam bij de Diaconie. Een mooie en inspirerende werkplek waar meer Goede Doelen, zoals Dokters van de Wereld en Het Wereldhuis ook werkzaam zijn.
Bekijk hier de routebeschrijving:  Route Amstelrank

 

 

Leave a Comment:

(5) comments

[…] = { i: 1, quotes: ["Nog maar enkele plekken voor de training in juni.Schrijf je HIER snel in!", "Iets goeds doen in een leuk team en veel leren. Bekijk de VACATURES of bel ons op 020-7006600", […]

Reply
Add Your Reply

Leave a Comment: