Onze trainers

Romy Schagen: Vrijwilligerswerk gedaan in Guatemala, mede-oprichter Stichting Muses. Ik ben ervan overtuigd dat een goede voorbereiding bijdraagt aan een grotere impact op jouw vrijwilligersproject! 

Shanita Doerga

Marieke Smedinga

Marianne Berkhuijsen

Diana van Thiel

Tim Jung

Sjoukje Mos

Susanne van den Berg

Jolande Louis

Sanne van Alen

Carolien Visser

Joanna Leijten

Fleur Naus

Rianne Rijksen: Juist op het moment dat ik aan het nadenken was om naast mijn werk een opleiding te gaan doen, kwam in september 2015 de mogelijkheid voorbij om via Muses de train-de-trainer opleiding te gaan volgen. Met veel enthousiasme heb ik deze kans aangegrepen en daar heb ik tot op de dag van vandaag geen spijt van gehad! We hebben gewerkt met een zeer gemotiveerde groep trainers die stuk voor stuk graag wilden leren. De opleiding is van hoog niveau en heeft bijgedragen in mijn ontwikkeling als persoon en trainer. Ik heb er veel energie voor terug gekregen. Door middel van het geven van de voorbereidingstrainingen aan toekomstige vrijwilligers hoop ik met mijn ervaring de wereld een klein beetje mooier te maken!

Evelien Verroen

Lisa Hagenaars

Mariken Broekman

Bianca Smit

Carlijn Bes

Lisanne de Kok

Hoi hoi, ik ben Lisanne en voor mijn allereerste vrijwilligersreis naar India de voorbereidingstraining gevolgd bij Muses. Eenmaal terug zat ik vol verhalen en ben ik de trainersopleiding gaan doen om ze te blijven delen. Jullie reizen waren zo aanstekelijk dat ik inmiddels nog meer projecten heb gedaan in Oost-Afrika, Cuba, maar ook in Europa!?

Lidewij Vernel

Anneke Dekker

Palmira Liew

Jules Wilke

Diane Schrijver

Eveline Klerkx

Loes van Velzen

Marc ter Brugge

Jessica van Vugt

Mirella van Lingen; Dankzij mijn stage bij stichting Muses heb ik de unieke kans gekregen om trainingen te geven! Ik studeer Toegepaste Psychologie en heb mij gespecialiseerd in onderwijs en ontwikkeling van kinderen. Ga jij op je project met kinderen werken en kom je de Wijzer met Kids training volgen? Leuk, dan kom ik je daar tegen!

Floor Marlet