Ontdek jouw kernmotivatie!

By Romy | Nieuws

Mar 05

Een geweldige training waar wij vrijwilligers en anderen die Muses een warm hart toedragen voor mogen uitnodigen met een speciaal actie tarief. Zeker de moeite waard om je hiervoor in te schrijven! Interesse? Mail naar info@stepupandlead.nl!
Training GenYus

Follow

About the Author

Hola! Ik ben Romy en heb na mijn vrijwilligerswerk in Guatemala (2006), samen met Jurrien Stichting Muses opgericht. Mijn buitenlandervaring was onvergetelijk en inspireert mij nog dagelijks.

Leave a Comment:

(1) comment

Romy 05/03/2014

Vorig jaar volgde ik bij Paul Zonneveld de training van GenYus over het ontdekken van jouw eigen kernmotivatie, maar ook het loyaal blijven hieraan. Mijn kernmotivatie was aan het eind van deze dag heel duidelijk: “Mensen helpen om anderen te helpen”. En dat is waar ik elke dag binnen Muses mee bezig ben. Ik doe dus iets wat perfect bij mij past, waar ik gelukkig van word en waarmee ik echt een bijdrage kan leveren. Maar wat als je niet weet wat jouw kernmotivatie is? Ik ken namelijk genoeg mensen die dit niet weten en dat is zonde, want je blijft zo zoekende. Een quote die ik perfect bij deze training vindt passen is: “Kies een baan waarvan je houdt en je hoeft nooit één dag in je leven te werken.”

Reply
Add Your Reply

Leave a Comment: