Mooi doel met 100 euro.

By Romy | Nieuws

Jun 18

Natuurlijk zijn wij erg blij met alle doelen die onze deelnemers hebben gevonden met het ingezamelde geld! Maar hieronder een verhaal waar we toch even wat extra aandacht aan willen geven. Hieruit blijkt namelijk toch maar dat een sponsoractie voordat je op reis gaat altijd van pas kan zijn zonder dat je van te voren had verwacht het geld aan zoiets te gaan besteden..

“Ik nog een donatie gedaan vandaag bij het Ziekenhuis Regionál.
Hier liggen namelijk 4 kinderen die afgelopen zondag een auto ongeluk hebben gehad en bijna volledig zijn verbrand. Een vriendin van mij had dit op de televisie gezien en de ouders van deze kinderen hadden de bevolking van Cusco gevraagd of geld in te zamelen zodat deze kinderen geholpen konden worden.
Nou zijn wij daar heen geweest en hebben beide €100.- gedoneerd wat hier erg veel is. De ouders waren ons erg dankbaar want nu kunnen de kinderen bloed krijgen die ze nodig hebben. Echter komen wij volgende week nog terug om dit even te controleren en om te horen hoe het met de kinderen is.
Ik heb 3 van de 4 kinderen gezien en OH MY GOSH ik ben nog nooit zo geschokt geweest.. vooral omdat het kleine kinderen zijn (Leeftijd 1,5 en 2 van 7 jaar oud) De 1 z´n gezicht en de anderen volledig van rug tot benen..”

De verhalen van Naomi zijn verder te lezen op: www.toetoer.waarbenjij.nu

Zij zit op dit moment in Peru.

naomi-2.jpg

Follow

About the Author

Hola! Ik ben Romy en heb na mijn vrijwilligerswerk in Guatemala (2006), samen met Jurrien Stichting Muses opgericht. Mijn buitenlandervaring was onvergetelijk en inspireert mij nog dagelijks.