Ben jij op zoek naar een stageplek voor je opleiding in de richting van Marketing/Communicatie? Stichting Muses is op zoek naar:

STAGIAIR SOCIAL MEDIA/CONTENT
MARKETING - COMMUNICATIE (HBO)

Omschrijving:

De impact van vrijwilligers wereldwijd vergroten, dat is de missie van Muses. Deze missie is niet alleen te vinden in de diensten die Muses biedt aan de vrijwilligers en de vrijwilligersorganisaties, het is namelijk ook te zien binnen het stageteam dat op kantoor werkt. Persoonlijke ontwikkeling staat hier dan ook in de spotlight. Samen gaan we ontdekken waar jouw talenten liggen als stagiair(e) en kijken hoe deze toegepast kunnen worden op je toekomstige carrière en het maken van keuzes die bij jou als uniek persoon passen.

Bij  Muses is persoonlijke ontwikkeling dus erg belangrijk, we willen je als stagiair(e) in jouw kracht zetten. Een kracht is opgebouwd uit vaardigheden, kennis en talenten.

Vaardigheden
Een vaardigheid is iemands capaciteit om de stappen uit te voeren van een specifieke taak, denk aan het gebruiken van een computer. Vaardigeheden krijg je door middel van trainen en oefenen.

Kennis
Kennis bestaat uit de dingen die je weet, zoals feiten (feitelijke kennis) en begrip (te verkrijgen door ervaring). Deze vormen van kennis kun je toepassen op specifieke taken.

Talenten
Talenten bestaan uit terugkerende patronen in denken, voelen of gedrag dat productief kan worden toegepast op specifieke taken. Denk aan bv. een innerlijke drive om competitief te zijn. Talenten heb je van nature en kunnen je daarmee vertellen op welke vlakken je kunt excelleren.
         Een talent is niet iets dat je kunt leren, je hebt het namelijk van nature. Deze talenten worden geïdentificeerd door middel van het CliftonStrengths assessment die elke stagiaire alvorens de stage maakt.

Bibliografie:
Winseman, A. L., Clifton, D. O., & Liesveld, C. (2004). Living your strengths. New York: Gallup Press.

Je zult verantwoordelijk zijn voor het beheer van de sociale media accounts van Muses, zoals Facebook en Instagram. Dit houdt in dat je zowel content creëert als verspreid. Verder zul je contact onderhouden met de partners van Muses door onder andere gebruik te maken van een nieuwsbrief, die je zowel zal opstellen als versturen.

  • Je volgt een opleiding in de richting van marketing.
  • Je bent minimaal 4 maanden beschikbaar
  • Je staat ervoor open om jezelf te ontwikkelen.
  • Je kunt je vinden in de blik van Muses op talent.
  • Je ziet vrijwilligers als belangrijke mensen in de samenleving.
  • Gezamenlijke door Muses gefinancierde lunch.

  • Inzicht in je top 5 talenten d.m.v. het CliftonStrengths assessment t.w.v. €25,00.

  • Een gepersonaliseerde training Talent en Carrière.

  • Verdere begeleiding in het ontwikkelen van jouw talenten, zodat je de beste versie van jezelf wordt.

  • Een gezellig en jong team met een veilige sfeer waarbinnen veel ruimte is voor jouw ontwikkeling.

Interesse?

Ben jij op zoek naar een stageplek waarin je je steentje bijdraagt aan een mooiere wereld en jezelf tegelijkertijd een enorme ontwikkelingsboost kunt geven? Kom bij ons langs en dan bespreken we de mogelijkheden.