Karin in Guatemala

By Romy | Nieuws

Feb 18

“Ik ben ge-upgrade! In plaats van 5 kinderen heb ik nu gewoon hele klassen… Best cool! Zo heb ik trekpoppen met behulp van splitpennen gemaakt, tasjes met een lolly erin van koffiezakjes, fotolijstjes van oude slingers, puzzeltjes van tekeningen van de kinderen, nieuwe slingers, kaarsenhouders en pompoms gemaakt!
Ook heb ik alweer twee vrijdagochtenden voedsel uitgedeeld: Bevroren vingers!! Ik ben namelijk de bevroren broccoli afdeling! Iedere moeder mag zo’n 8 handen broccoli van mij ontvangen….
De ochtenden in de school zijn zo vrolijk, zo blij en zo druk! Dan vergeet je bijna de leuke, maar verdrietige middagen in Casa Jackson… Er zijn weer een paar nieuwe babytjes binnengebracht… Eentje van 5 dagen oud die rond de 2 kilo woog… En zo zijn er nog wel een paar verhalen….
Verder heb ik gister mijn eigen miniprojectje gestart: een nieuwe besteding van het sponsorgeld! Ik ga namelijk een kinderhoek in de medische kliniek maken! Gisteren heb ik hout gekocht en betekend, morgen ga ik beginnen met schilderen!”
Wil je meer lezen over alle projecten waar Karin zich mee bezig houdt? Kijk dan op:
www.karinmieremet.waarbenjij.nu

Follow

About the Author

Hola! Ik ben Romy en heb na mijn vrijwilligerswerk in Guatemala (2006), samen met Jurrien Stichting Muses opgericht. Mijn buitenlandervaring was onvergetelijk en inspireert mij nog dagelijks.

Leave a Comment:

Leave a Comment: