Inschrijven voorbereidingtrainingsdag

Inschrijven is op dit moment niet mogelijk

Je gaat vrijwilligerswerk in het buitenland doen, wat een uitdaging! Misschien ben je al druk bezig met alle voorbereidingen die komen kijken bij een reis naar het buitenland. Misschien ben je nog aan het oriënteren of ga je zelfs volgende week al weg! Uit onze eigen ervaringen met vrijwilligerswerk weten we hoe belangrijk een goede voorbereiding is. Een goede voorbereiding die verder gaat dan het kopen van een backpack en het regelen van je visum.

  • Wat is mijn rol als vrijwilliger op het project?
  • Wat doe ik in lastige of heftige situaties?
  • Hoe ga ik mijn talenten inzetten op het project?
  • Waaraan ga ik mij allemaal hechten? Hoe ga ik daarmee om?
  • Hoe ga ik een duurzame bijdrage leveren aan mijn project?
  • Hoe pas ik mij het beste aan in een andere cultuur?
Deze voorbereidingstraining is voor iedereen die vrijwilligerswerk in het buitenland gaat doen, ongeacht het soort project (sociaal, wildlife, natuur, constructie etc.). De thema's die worden behandeld zijn overal toepasbaar, ook of je nu 2 weken of 6 maanden weg gaat. Voor vrijwilligers die een sociaal project met kinderen gaan doen adviseren wij om na de voorbereidingstraining de training Wijzer met Kids te volgen. 
  • Amsterdam (bijna wekelijks) 11.00 uur - 16.00 uur
  • Breda (1x per maand) 12.30 - 17.00 uur
  • Amsterdam (1x per maand Wijzer met Kids) 11.00 - 16.00 uur
Wij bieden deze trainingen aan als stichting, omdat wij geloven op deze manier bij te dragen aan een mooiere wereld. Vandaar dat we de kosten zo laag mogelijk houden. In de meeste gevallen zijn de kosten van de training gedekt door jouw vrijwilligersorganisatie en anders zijn de kosten 35 euro. Wij vragen elke vrijwilliger een kleine bijdrage voor de lunch en materialen om onze kosten te dekken. 

Restitutie van de trainingskosten is niet mogelijk, de wijziging van een trainingsdatum wel.

Een compliment voor de trainers die vandaag onze groep op zo'n leuke en interactieve manier hebben voorbereid op onze reis. Gedurende de dag zijn er verschillende onderwerpen besproken, waarbij met een heleboel praktische voorbeelden, tips en informatie zijn gegeven. Daarnaast was het erg fijn om te spreken met anderen die eenzelfde avontuur aangaan. Ik had al veel zin om op reis te gaan, maar nu met deze nieuwe kennis nog meer! Bedankt!


?

Lees nog veel meer ervaringen van vrijwilligers op onze Facebookpagina!

 

LET OP: Na het invullen van het inschrijfformulier ontvang je direct een automatische bevestiging in jouw mailbox. Mocht je deze niet ontvangen dan is óf het formulier niet juist ingevuld óf je vindt de bevestiging in je spam/ongewenste mailbox. Kom je er niet uit? Mail dan even naar administratie@muses.nl