Inschrijven voorbereidingtrainingsdag

Je gaat vrijwilligerswerk in het buitenland doen, wat een uitdaging! Misschien ben je al druk bezig met alle voorbereidingen die komen kijken bij een reis naar het buitenland. Misschien ben je nog aan het oriënteren of ga je zelfs volgende week al weg! Uit onze eigen ervaringen met vrijwilligerswerk weten we hoe belangrijk een goede voorbereiding is. Maar een goede voorbereiding gaat verder dan het kopen van een backpack en het regelen van je visum. Je wilt iets goeds doen en mensen helpen, de wereld verbeteren een nieuwe cultuur leren kennen maar hoe zorg je er nou voor dat je ook daadwerkelijke duurzame hulp biedt? Wij zorgen er samen met jou voor dat jouw impact op het project nóg groter is!

 • Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan bod:
  Welke rol neem jij als vrijwilliger op je?
  Hoe zet jij jouw kwaliteiten in op het project?
  Wat is hechting?
  Wat is jouw persoonlijke 112?
  Wat is duurzaamheid?
 • Locatie:
  Amsterdam 11.00 uur – 16.00 uur
  Breda 12.30 uur – 17.00 uur
 • Kosten:
  Als je vrijwilligerswerk doet via één van onze partners die in het inschrijfformulier staan, dan zijn er voor jou GEEN kosten aan de training verbonden. Staat jouw organisatie er niet bij? Dan vragen wij een bijdrage van €30. Voor iedereen geldt dat er geen kosten aan de terugkomtraining zijn verbonden wanneer je de voorbereidingstraining hebt bijgewoond. Wij vragen iedereen kleine bijdrage te betalen om de inschrijving te bevestigen. (Amsterdam 5 euro, dit is inclusief lunch en materialen. Breda 3,50, dit is inclusief materialen + drankjes. Wij vragen dit zodat wij als stichting onze kosten zo laag mogelijk kunnen houden).
 • Data trainingen:
  Als je bij het inschrijfformulier klikt op een trainingslocatie (Breda of Amsterdam), dan verschijnen alle data waarvoor jij je kunt inschrijven! Mocht er geen geschikte datum tussen zitten, dan kan je sowieso naar de training voor alle continenten komen of anders naar een training van een ander continent.
LET OP: Na het invullen van het inschrijfformulier ontvang je direct een automatische bevestiging in jouw mailbox. Mocht je deze niet ontvangen dan is óf het formulier niet juist ingevuld óf je vindt de bevestiging in je spam/ongewenste mailbox. Kom je er niet uit? Mail dan even naar administratie@muses.nl