Inschrijfformulier voorbereidingstraining verstuurd

Bedankt voor het invullen van het formulier. Je krijgt een bevestiging in je mail, mocht je deze niet hebben ontvangen stuur dan een mail naar administratie@muses.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

LET OP SOMMINGE EMAILPROGRAMMA’S ZOALS  GMAIL HEBBEN TEGENWOORDIG EEN APARTE TAB VOOR DIT SOORT BEVESTIGINGSMAILS. CHECK ALTIJD EVEN DEZE FILTERS ZODAT DE BEVESTIGING NIET IN JE SPAMBOX TERECHT GEKOMEN IS.

Mocht je nog vragen hebben, dan kan je contact opnemen met Stichting Muses via administratie@muses.nl. Zet het telefoonnummer van stichting Muses even in je telefoon, mocht je op de dag zelf later zijn of problemen ondervinden. (tel: 020-7006600) Check ook altijd 9292ov.nl of er geen vertragingen/omleidingen zijn.

Weet je niet meer zeker waar die van jou plaats vindt? Check dat dan hier. 

Info training Amsterdam:
Je bent vanaf 10.45 uur welkom op onze locatie, we starten om 11.00 uur. Lunch, drankjes etc. worden door ons verzorgd, wel willen wij jou vragen om 5 euro mee te nemen om deze kosten voor de stichting te dekken.
Kijk hier voor de routebeschrijving:
Routebeschrijving training Amsterdam

Info training Breda:
Je bent welkom vanaf 12.15 uur op deze locatie, we starten om 12.30 uur. Bij de training in Breda vindt er geen lunch plaats. Wij zorgen wel voor drankjes en wat lekkers. Wij willen jou vragen om 3,50 euro meenemen om onze kosten voor de stichting van locatie en trainingsbenodigdheden te dekken. Kijk hier voor de routebeschrijving:
Routebeschrijving training Breda