Training 'Impact vanuit Talent'

Dé training om Nederlandse vrijwilligers vanuit eigen talent te laten
bijdragen aan onze maatschappij. Doe jij vrijwilligerswerk bij een Nederlandse vrijwilligersorganisatie of zou je dat graag willen gaan doen? Meld je dan aan voor deze training en ontdek hoe jij jouw unieke talenten kunt inzetten om jouw steentje bij te dragen. 

Wij geloven en weten uit eigen ervaringen dat vrijwilligers die zich bewust zijn van hun eigen talenten een hogere bijdrage leveren binnen hun organisatie. In 2015 hebben wij binnen Stichting Muses talentgebaseerd geimplementeerd. Met als onze vrijwilligers werken wij dus al jaren via deze mindset en deze positieve ervaringen willen wij graag delen met vrijwilligers binnen en voor andere vrijwilligersorganisaties. 

  • Werken met talent als uitgangspunt maakt jou gelukkiger, minder gestresst en creatiever. 
  • Het biedt de jou een gemakkelijkere taal om uit te leggen wie zij zijn en wat zij bij te dragen hebben. 
  • Je vindt als vrijwilliger sneller je plek binnen een organisatie en voelt je meer gewaardeerd voor het werk dat je verricht. 
  • Het geeft jou als vrijwilliger meer zelfvertrouwen, wanneer je werkt vanuit talent en dus iets mag doen waar je goed in ben. 

Voordat je de training bijwoont maak je het Strengths Assessment. Hieruit volgen jouw 5 unieke talent thema's met een uitgebreid persoonlijk rapport. Dit is de basis voor de training die je bij ons volgt. Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Wat is een talent en wat betekenen deze talent thema's voor mij
  • Wat heb ik nodig om mijn talenten in te kunnen zetten
  • Welke rollen passen het beste bij mijn talenten

De training 'Impact vanuit Talent' wordt aangeboden vanuit stichting Muses. Als stichting hebben wij geen winstoogmerk en kunnen wij de kosten dus laag houden. Deze training is dan ook alleen bedoelt voor vrijwilligers omdat wij als doel hebben de impact van vrijwilligers te vergroten. Je kunt de training zelf als vrijwilliger bekostigen, maar wanneer jouw vrijwilligersorganisatie partner van ons is, wordt deze training bekostigd. 

Tijd: 10.00 - 16.00
Locatie: Nieuwe Herengracht 18, Amsterdam
Investering: €65 (Dit is inclusief het Strengths Assessment, gezonde lunch en je ontvangt 6 maanden lang na het volgen van de training waardevolle informatie per mail.)

INSCHRIJVEN


"Het ontdekken van datgene waar mijn talenten van nature liggen, heeft mij zoveel eye-opener gegevens! Ik zag in eerste instantie veel van mijn talenten ook als een 'last', maar weet nu wat ik nodig heb om vanuit mijn talent echt te kunnen bijdragen"


"Het is zo fijn om woorden te kunnen geven aan datgene waar je goed in bent en waar je energie van krijgt! Binnen mijn organisatie doe ik nu echt datgene waarmee ik een positief verschil kan maken"