Stichting Muses

"De impact van vrijwilligers wereldwijd vergroten"

Als vrijwilliger werken in het buitenland? Stichting Muses heeft een prachtig aanbod om je daar op voor te bereiden.

Voorbereidingstraining

Wijzer met Kids training

E-learning


Als vrijwilliger werken in Nederland? Stichting Muses biedt jou de mogelijkheid om dat volledig in je kracht te doen.

Impact vanuit talent


Volg ons op facebook! 

Stichting Muses is in 2006 opgericht door Jurrien Mammen en Romy Schagen. Onze missie vanaf het begin is om de impact van vrijwilligers wereldwijd te vergroten. Dit doen wij door middel van het geven van trainingen aan vrijwilligers die naar het buitenland gaan om vrijwilligerswerk te doen. Sinds 2020 richten wij ons ook op de vrijwilligers hier in Nederland. 

In 2016 is bij ons het impactonderzoek gestart, om de impact van onze trainingen te meten.


Stichting Muses heeft een groot en ontzettend liefdevol netwerk van vrijwilligers, donateurs en partners. Allemaal dragen ze op hun manier een steentje bij om deze wereld een stukje mooier te maken.

Benieuwd wat jij kan doen?  

Stichting Muses is een ontzettend goede leerplek, en heeft meerdere opties beschikbaar om jezelf te ontwikkelen en deel uit te maken van ons team. Bekijk snel de opties!

profile-pic

Een compliment voor de trainers die vandaag onze groep op zo'n leuke en interactieve manier hebben voorbereid op onze reis. Gedurende de dag zijn er verschillende onderwerpen besproken, waarbij een heleboel praktische voorbeelden, tips en informatie zijn gegeven. Daarnaast was het erg fijn om te spreken met anderen die eenzelfde avontuur aangaan. Ik had al veel zin om op reis te gaan, maar nu met deze nieuwe kennis nog meer! Bedankt!

Deelnemer voorbereidingstraining
profile-pic

Ik heb geleerd hoe belangrijk het is om hechting te voorkomen. De activiteitenplannen waren ook fijn, je kon veel inspiratie uit elkaars plannen halen.

Deelnemer Wijzer met Kids
profile-pic

Ik heb de voorbereidingstraining van Stichting Muses als zeer plezierig en leerzaam ervaren! Er was een leuke sfeer, veel afwisseling in de manier waarop informatie werd aangedragen, fijne trainers en veel nuttige informatie aan de hand van eigen voorbeelden. Het was een topdag en ik ga ook nog eens een stuk meer voorbereid op pad!

Deelnemer voorbereidingstraining
profile-pic

Eerst twijfelde ik of het wel wilde doen/nodig had. Maar het bleek een super nuttige en leuke training te zijn! Lekkere lunch, top vrijwilligers en handige informatie. Echt een aanrader 🙂

Deelnemer voorbereidingstraining

Ruimte voor groei. Als stagiaire kun je je op veel vlakken ontwikkelen. Samen met je stagebegeleider en de oprichtster kun je op zoek gaan naar projecten en werkzaamheden waarin jij kan groeien. Doordat je projecten zoekt die goed bij jou liggen kun je ook echt waarde leveren aan Muses. Het maakt eigenlijk niet zo heel

Stage ervaring Babet

Op mijn eerste stagedag bij Stichting Muses werd ik met open armen ontvangen. Ik liep stage bij Stichting Muses als marketing & communicatie stagiaire. Bij Stichting Muses heb ik kennis mogen maken met Strengths. De bedoeling van de Strengths mindset is dat je je focust op je talenten en dat gaat gebruiken. Met mijn schoolopdrachten

Stage ervaring Melody