Het Andere Reizen


Wij van Het Andere Reizen begeleiden vrijwilligers en bewuste reizigers naar landen waar hulp op verschillende manieren gewaardeerd wordt. Als kleine, professionele organisatie met een passie voor reizen staat persoonlijk contact met onze deelnemers voorop!

Al sinds 2005 sturen wij jaarlijks vrijwilligers en reizigers op pad om de reis van hun leven te maken. Door onze persoonlijke ervaringen en kennis proberen we voor al onze deelnemers een onvergetelijke reis samen te stellen.

Om de begeleiding naar het buitenland optimaal te kunnen bieden en te zorgen dat alles voor onze deelnemers tot in de puntjes wordt georganiseerd, zowel voor vertrek als ter plaatse, werken wij met een professioneel, hoog opgeleid team in Nederland.

  • Reizen tussen de locals. Het echte leven ter plaatse, dat willen wij je laten zien!
  • Betrouwbaar en zekerheid. Al ruim 14 jaar werken wij met betrouwbare partners. Daarnaast boek je bij ons, als SGR deelnemer, een stukje zekerheid.
  • Kennis en kwaliteit: Wij kennen de plekken! Regelmatig gaan wij op reis om alles te checken op kwaliteit.
  • Maatwerk: Al onze reizen zijn op maat te boeken. Je hoeft je wensen maar aan ons door te geven en wij stellen samen met jou je droomreis samen!
  • Verantwoord en duurzaam op reis: een goede voorbereiding voor vertrek en plaatsing in betrouwbare, eerlijke projecten.