Do4Africa

STAGE OF VRIJWILLIGERSWERK IN AFRIKA?

Do4Africa helpt je om deze interculturele leertijd en kennisuitwisseling te realiseren in Tanzania of op Zanzibar; een geweldige ervaring die je leven zal veranderen!

Stage of vrijwilligerswerk in een ontwikkelingsland betekent leven en werken in een compleet andere cultuur. Het opzetten van zo’n kennisuitwisseling is door zaken als grote cultuurverschillen, gebrekkige infrastructuur en taalbarrières een zeer gecompliceerde aangelegenheid; een taak voor de Tanzania expert Do4Africa.

De (Nederlandse) Do4Africa coaches zijn ervaren professionals die al jaren in Tanzania wonen en werken. Zij beschikken over veel kennis en ervaringen met verblijven in een Afrikaanse context. Zij begrijpen jouw verwachtingen, wensen en uitdagingen op deze ontdekkingsreis als geen ander en zijn ter plaatste 24/7 bereikbaar.

Do4Africa heeft een netwerk van betrouwbare lokale projectpartners en is ter plaatse in Tanzania aanwezig; een geruststellende gedachte!

 

De training van Stichting Muses is een onmisbaar en verplicht onderdeel in de voorbereiding op je avontuurlijke stage- of vrijwilligerswerk met Do4Africa in Tanzania of Zanzibar!

"Tijdens mijn verblijf in Tanzania stond Marjolein altijd voor mij klaar. Ze begeleide, gaf mij een duwtje in de goede richting, was altijd bereikbaar en kon met alles bij haar terecht. De begeleiding is erg professioneel en biedt intervisie en trainingen tijdens het verblijf." Lees HIER meer ervaringen!


Ontmoet Do4Africa, ga HIER naar de agenda.