Lees hier de informatie over het interview en neem contact met mij op!

‘’Dit interview is een gesprek waarin ik jou graag vragen wil stellen hoe je bepaalde dingen hebt ervaren en hoe jij daarop terugkijkt. Jouw ervaring kan mij helpen om vrijwilligers in de toekomst beter voor te bereiden. Omdat het vooral gaat over hechting en de voorbereiding daarop, kan ik ook zeggen: jouw bijdrage kan de negatieve schade bij kinderen door toekomstige vrijwilligers verminderen! Demi studeert Toegepaste Psychologie op Saxion Hogeschool te Deventer. Deze interviews worden gebruikt voor haar afstudeeronderzoek. Uiteraard worden de interviews anoniem gehouden’’.

• Wie?
Je zal in gesprek gaan met één iemand. De gesprekken worden afgenomen door Demi Jacobs. Demi doet onderzoek voor Stichting Muses naar de verdiepende training Wijzer met Kids. Jouw bijdrage is hiervoor zeer belangrijk aangezien je deze training gevolgd hebt.

• Waarom?
Stichting Muses heeft tot doel schade van vrijwilligers in het buitenland aan kinderen te voorkomen. Dit doen zij door het geven van de verdiepende training Wijzer met Kids. Uit eerder onderzoek vanuit Stichting Muses blijkt dat nog geen 10% van de vrijwilligers die de voorbereidingstraining volgen, zich inschrijven voor de verdiepende training Wijzer met Kids. Stichting Muses wil graag de positieve impact van vrijwilligers wereldwijd vergroten, waardoor het belangrijk is om te luisteren naar de verhalen van oud-vrijwilligers, om toekomstige vrijwilligers beter voor te bereiden.

• Waar?
Op een locatie die voor jou uitkomt. Wij bieden de mogelijkheid jou te ontvangen bij ons op het kantoor in Amsterdam, wanneer jij liever ergens anders afspreekt kan dit natuurlijk ook. Tevens is het mogelijk om een telefonisch gesprek te houden.

• Wanneer?
Op een dag en tijdstip dat jou goed uitkomt! Geïnteresseerden worden gebeld voor een afspraak.